Brug af Aktiv støjreduktion og Transparent lyd med AirPods Pro

AirPods Pro har tre tilstande til støjregulering: Aktiv støjreduktion, Transparent lyd og Fra. Du kan skifte mellem dem afhængig af, hvor meget af den omgivende lyd du gerne vil høre.

Hvad er Aktiv støjreduktion og Transparent lyd?

Med Aktiv støjreduktion registrerer en udadrettet mikrofon eksterne lyde, som dine AirPods Pro udligner med antistøj, der fjerner lyden fra omgivelserne, før du når at høre den. En indadrettet mikrofon lytter efter uønsket lyd inde i dit øre, som dine AirPods Pro også udligner ved hjælp af antistøj.

Transparent lyd lader lyd fra omgivelserne ind, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. Aktiv støjreduktion og Transparent lyd fungerer bedst, når dine AirPods Pro sidder godt.

Skift mellem støjreguleringstilstande

Du kan skifte mellem støjreguleringstilstande direkte fra dine AirPods Pro, eller du kan bruge din iPhone, iPad, Mac eller dit Apple Watch.

Hvis du bruger iOS, iPadOS, watchOS eller macOS til at skifte mellem støjreduktionstilstande, ser du Aktiv støjreduktion som Støjreduktion.

AirPods Pro

Tryk på stavens tryksensor, og hold fingeren nede, indtil du hører en ringen.

Når du har begge AirPods i, kan du trykke på tryksensoren på en af dem for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Du kan tilpasse, hvilke tilstande du vil skifte mellem (Aktiv støjreduktion, Transparent lyd og Fra), i Indstillinger.

Når du kun har én AirPod i, skal du trykke på tryksensoren og holde fingeren nede for at skifte mellem Transparent lyd og Fra.

iOS- eller iPadOS-enhed

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Når du har begge AirPods i, skal du trykke på lydstyrkemærket og holde fingeren nede, indtil du ser yderligere betjeningselementer.
  3. Tryk på Støjreduktion, Transparent lyd eller Fra.

Du kan også skifte mellem støjreguleringstilstande i Indstillinger:

1. På din iOS- eller iPadOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Tryk på infoknappen  ud for dine AirPods på listen over enheder.
  3. Tryk på Støjreduktion, Transparent lyd eller Fra.

Watch

1. Når du lytter til lyd via dit ur, skal du trykke på AirPlay-symbolet .
  2. Tryk på Støjreduktion, Transparent lyd eller Fra.

Mac

1. Når dine AirPods Pro er tilsluttet din Mac, skal du klikke på lydstyrkeknappen  på menulinjen på din Mac.*
  2. Vælg dine AirPods Pro, og vælg derefter Støjreduktion, Transparent lyd eller Fra.

* Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.