Vælg ørepropper til dine AirPods Pro, og brug Test af øreproppernes pasform

Dine AirPods Pro leveres med store, medium og små silikonepropper. Når du bruger ørepropper i den størrelse, der bedst passer til dig, får du den bedste lydkvalitet og fremragende støjreduktion.

Vælg ørepropper i den bedste størrelse

Dine ørepropper skal slutte helt til i din ørekanal. Når de sidder godt fast, oplever du bedre støjreduktion, og musikken har en dyb bas.

Dine AirPods Pro leveres med ørepropper i tre størrelser. Mediumstørrelsen sidder på dine AirPods Pro, mens de små og store ørepropper ligger i æsken, der fulgte med, ved siden af opladerkablet under bakken. Hvis du vil kontrollere størrelsen på en øreprop, skal du rulle kanten ud og se efter et S, M eller L på indersiden af øreproppen tæt på bunden.

Prøv at sætte AirPods Pro i dine ører med ørepropperne i mediumstørrelse, så de sidder godt fast og behageligt. Hvis du ikke kan få dem til at slutte tæt, kan du prøve at justere dine AirPods eller skifte til de større ørepropper. Hvis ørepropperne føles for store eller er ubehagelige, kan du prøve de små ørepropper.

Du kan købe et nyt sæt ørepropper i Apple Online Store, en Apple Store-butik eller hos en anden autoriseret forhandler.

Prøv Test af øreproppernes pasform, hvis du er i tvivl om pasformen

Prøv Test af øreproppernes pasform, hvis du ikke er sikker på, at du får optimal lydkvalitet og støjreduktion. Vælg en behagelig pasform, der slutter tæt.

1. Sæt dine AirPods Pro i ørerne, og gå til Indstillinger > Bluetooth på din iOS-enhed.
  2. Tryk på infoknappen  ud for dine AirPods på listen over enheder.
  3. Tryk på Test af øreproppernes pasform. Hvis du ikke kan se Test af øreproppernes pasform, skal du sørge for, at du har iOS (eller iPadOS) version 13.2 eller nyere.
  4. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på knappen Afspil .

Hvis testen foreslår, at du justerer dine AirPods Pro eller prøver en anden øreprop, kan du prøve at justere dem og udføre testen igen. Prøv derefter en anden størrelse. Du skal muligvis bruge forskellige størrelser til hvert øre.

Sådan fjerner og sætter du ørepropper på

Hvis du vil fjerne en øreprop, skal du hive i bunden af øreproppen, hvor den er fastgjort til din AirPod.

Hvis du vil fastgøre en øreprop, skal du placere øreproppen, så den passer til det ovalformede stik på din AirPod. Skub derefter øreproppen ind i stikket, indtil du hører den klikke på plads, mens du holder fast i bunden af øreproppen.