Valg af ørepropper til AirPods Pro i den rette størrelse for den bedste lyd

Dine AirPods Pro leveres med store, medium og små silikonepropper. Når du bruger ørepropper i den størrelse, der bedst passer til dig, får du den bedste lydkvalitet og fremragende støjreduktion.

Vælg ørepropper i den bedste størrelse

Dine ørepropper skal slutte helt til i din ørekanal. Når de sidder godt fast, oplever du bedre støjreduktion, og musikken har en dyb bas.

Dine AirPods Pro leveres med ørepropper i tre størrelser. Mediumstørrelsen sidder på dine AirPods Pro, mens de små og store ørepropper ligger i æsken.

Prøv at sætte AirPods Pro i dine ører med ørepropperne i mediumstørrelse, så de sidder godt fast og behageligt. Hvis du ikke kan få dem til at slutte tæt, kan du prøve at justere dine AirPods eller skifte til de større ørepropper. Hvis ørepropperne føles for store eller er ubehagelige, kan du prøve de små ørepropper.

Prøv Ear Tip Fit Test (Pasformtesten) hvis du er i tvivl om pasformen

Du kan prøve Ear Tip Fit Test (Pasformtesten), hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bruger de bedste ørepropper til dine ører. Vælg en behagelig pasform, der slutter tæt.

1. Sæt dine AirPods Pro i ørerne, og gå til Indstillinger > Bluetooth på din iOS-enhed.
  2. Tryk på infoknappen  ud for dine AirPods på listen over enheder.
  3. Tryk på Ear Tip Fit Test (Pasformtesten).
  4. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på knappen Afspil .

Hvis testen foreslår, at du justerer dine AirPods Pro eller prøver en anden øreprop, kan du prøve at justere dem og udføre testen igen. Prøv derefter en anden størrelse. Du skal muligvis bruge forskellige størrelser til hvert øre.