Sådan genstarter du din iPad

Læs mere om at slukke for din iPad og tænde den igen.

Sådan genstarter du din iPad med Face ID

1. Hold en af lydstyrkeknapperne og den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder på, at enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du en iPad, der har knappen Hjem

1. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter 30 sekunder, til enheden er slukket.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan gør du, hvis skærmen på iOS-enheden fryser, eller enheden ikke kan tændes