Sådan aktiverer du delte genveje på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan tilføje genveje fra kilder uden for galleriet, f.eks. fra venner, websteder m.m. Disse delte genveje opfattes som "ikke-godkendt", og hvis du vil importere dem, skal du tillade genveje, som ikke er godkendt, i Indstillinger.

Tillad genveje, som ikke er godkendt

1. Åbn appen Genveje, og start en genvej.
  2. Gå til Indstillinger > Genveje.
  3. Slå Tillad ikke godkendte genveje til. Du kan først se denne indstilling, når du har startet en genvej.

Læs mere om genveje i brugerhåndbogen til Genveje.