Få Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se tv-udsendelser og film fra Apple Originals på dine kompatible enheder med Apple TV-appen.

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du streame Apple Originals uden reklamer og on-demand.1 Læs mere om prisen på Apple TV+.

Tilmeld dig Apple TV+

Sådan får du Apple TV+

1. Du skal have en Apple-enhed, et smart-tv eller en streamingenhed, der er kompatibel med Apple TV-appen. Hvis du bruger en Apple-enhed, skal du sørge for, at den har den nyeste version af iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS.
  2. Åbn Apple TV-appen på din kompatible enhed. Hvis du bruger en Apple-enhed, der er omfattet af kampagnen for Apple TV+, får du muligvis vist en besked om at indløse din kampagnekode. Hvis du ikke kan indløse din kampagnekode, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  3. Vælg fanen Apple TV+.
  4. Vælg prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person eller familie).
  5. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb.2 Hvis du ikke har et Apple-id, skal du vælge Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen. Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du læse mere om, hvordan du finder det.
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte dine faktureringsoplysninger og tilføje en gyldig betalingsmetode. Vælg derefter Bekræft. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

Del Apple TV+ med din familie

Hvis du tilmelder dig Apple TV+ eller starter en prøveperiode, og du bruger Familiedeling, får du og op til fem andre familiemedlemmer adgang til Apple TV+.

1. Tilgængeligheden af Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.
  2. Hvis du bliver bedt om en bekræftelseskode, er tofaktorgodkendelse indstillet for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.