Få Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se tv-udsendelser og film fra Apple Originals på dine kompatible enheder med Apple TV-appen.

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du streame Apple Originals uden reklamer og on-demand.1 Læs mere om prisen på Apple TV+.

Apple TV+

Sådan får du Apple TV+

Du kan abonnere på Apple TV+ på tv.apple.com/dk. Eller du kan abonnere i Apple TV-appen på en Apple-enhed, et smart-tv eller en streamingenhed, der er kompatibel med Apple TV-appen. Læs, hvilke streamingenheder der er kompatible

1. Åbn Apple TV-appen. Hvis du bruger en kvalificeret Apple-enhed, vil en besked muligvis bede dig om at indløse dit kampagnetilbud på Apple TV+Kan du ikke indløse din kampagne?
  2. Vælg fanen Apple TV+ Originals.
  3. Vælg Log ind og Start gratis prøveperiode. Eller du kan muligvis se knappen Få Apple TV+ eller knappen Start gratis prøveperiode.
  4. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb.2 Hvis du ikke har et Apple-id, skal du vælge Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen. Har du glemt dit Apple-id?
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte dine faktureringsoplysninger og tilføje en gyldig betalingsmetode. Vælg derefter Bekræft. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

Del Apple TV+ med din familie

Hvis du får Apple TV+ eller starter en prøveperiode, og du bruger Familiedeling, får du og op til 5 andre familiemedlemmer adgang til Apple TV+. Læs, hvordan du føjer et familiemedlem til dine Apple-abonnementer.

1. Tilgængeligheden af Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.
  2. Hvis du bliver bedt om en bekræftelseskode, er tofaktorgodkendelse indstillet for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.