Tilmelding til Apple TV+

Med Apple TV+ får du eksklusivt indhold fra de mest kreative hjerner inden for tv og film. Nyt originalt indhold tilføjes hver måned. Og du kan se Apple TV+ på alle dine enheder med Apple TV-appen.

Abonner på Apple TV+ for at streame helt nyt originalt Apple-indhold uden reklamer og on-demand. Hvis du bruger Familiedeling, får du adgang for op til seks familiemedlemmer med i dit abonnement. Læs mere om priser på Apple TV+.

Tilgængeligheden af Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Åbn Apple TV-appen for at oprette et abonnement

Gå til Se nu, og vælg en udsendelse eller film fra Apple TV+. Eller rul til afsnittet med Apple TV-kanaler, og vælg Apple TV+. Du kan også søge efter Apple TV+ i Apple TV-appen.

Start en prøveperiode

Tryk eller klik på prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person eller familie).

Hvis du bruger Familiedeling og abonnerer på Apple TV+, får alle i din familiegruppe automatisk adgang til Apple TV+.

Du kan nu få Apple TV+ gratis i et år, når du køber en ny iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller et nyt Apple TV. Læs mere om dette tilbud, og hvordan du indløser det.

Log ind med dit Apple-id

Log ind med det Apple-id og den adgangskode, du bruger til at foretage køb. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du vælge Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Er du i tvivl, om du har et Apple-id? Vi kan hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en bekræftelseskode, er tofaktorgodkendelse indstillet for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine faktureringsoplysninger

Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte dine faktureringsoplysninger og tilføje en gyldig betalingsmetode.* Vælg derefter Bekræft.

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

*Du kan bruge en Apple-id-saldo til at betale for dit abonnement på Apple TV+, men saldoen skal være tilstrækkelig til at dække beløbet for den første fornyelse. Læs mere om, hvordan du sætter penge ind på dit Apple-id. Du kan også indløse gavekort til App Store og iTunes for at føje kredit til saldoen på dit Apple-id.

Begynd at se

Åbn Apple TV-appen, gå til Se nu, og vælg en original Apple-udsendelse. Eller rul ned til Apple TV-kanalerne, og vælg Apple TV+. Du kan også gå til tv.apple.com/dk.*

På iPhone, iPad, iPod touch og Mac kan du downloade tv-udsendelser og film, som du kan se offline.

*Når du logger ind på tv.apple.com/dk første gang, bliver du muligvis bedt om at tilføje eller bekræfte et kreditkort for at sikre, at kontoindehaveren har godkendt visning på nettet.