Brug af Lav datafunktion på iPhone, iPad og iPod touch

Slå Lav datafunktion til i iOS 13 for at begrænse baggrundsbrugen af netværk og spare på brugen af mobildata og Wi-Fi.

Det kan være en god ide at bruge Lav datafunktion, hvis du har et mobil- eller internetabonnement, der sætter begrænsninger for dit dataforbrug, eller hvis du befinder dig i et område med lave datahastigheder.

Sådan slår du Lav datafunktion til

Du kan slå Lav datafunktion til separat for mobildata og Wi-Fi.

Mobildata:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilnetværk> Indstillinger til data.
  3. Slå Lav datafunktion til.

Hvis du bruger en enhed med dobbelt-sim, kan du slå Lav datafunktion til separat for hvert mobilabonnement.

Wi-Fi:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Wi-Fi.
  3. Tryk på knappen Oplysninger ud for det Wi-Fi-netværk, du er tilsluttet.
  4. Slå Lav datafunktion til.

Dine indstillinger for Lav datafunktion for hvert Wi-Fi-netværk holdes opdateret på tværs af alle dine enheder gennem iCloud.

Dette kan du forvente i Lav datafunktion

Forskellige apps har forskellige måder at reducere dataforbruget på i Lav datafunktion. Dette er, hvad du generelt kan forvente:

• Apps kan holde op med at bruge netværksdata, når du ikke aktivt bruger dem.
  • Opdater apps i baggrunden er slået fra.
  • Kvaliteten af streamet indhold kan blive reduceret.
  • Automatiske overførsler og sikkerhedskopieringer er slået fra.
  • Tjenester som iCloud-fotos sætter opdateringer på pause.

Indbyggede iOS-apps og -tjenester tilpasser sig Lav datafunktion på følgende måder:

• App Store: Automatisk afspilning af video, automatiske opdateringer og automatiske overførsler er slået fra.
  • Musik: Automatiske overførsler og streaming i høj kvalitet er slået fra.
  • Podcasts: Frekvensen af feed-opdateringer er begrænset, og episoder downloades kun på Wi-Fi.
  • News: Forhåndsindlæsning af artikler er slået fra.
  • iCloud: Opdateringer er sat på pause, og automatiske sikkerhedskopieringer og opdateringer af iCloud-fotos er slået fra.
  • FaceTime: Bithastigheden i videoer er optimeret til lavere båndbredde.