Forlæng din AppleCare+-dækning

Hvis din AppleCare+ aftale er udløbet for nylig, kan du muligvis fortsætte dækningen.

I berettigede lande

I Australien, Østrig, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Holland, New Zealand, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA:

• Hvis du har betalt på forhånd for et AppleCare+ abonnement til din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch, kan du muligvis købe ny dækning, der fornyes månedligt eller årligt.

• Hvis du har betalt på forhånd for et AppleCare+ abonnement til din Mac, kan du muligvis købe ny dækning, der fornyes årligt.

Køb den nye dækning inden for 30 dage efter, at din oprindelige dækning er ophørt. Du kan finde ud af, om du kan købe den nye dækning ved at gå til mysupport.apple.com og følge instruktionerne på skærmen. Den nye dækning fornyes automatisk, indtil den annulleres.

Dit abonnements dækning kan fortsætte ud over de 24 eller 36 måneder, på en månedlig or årlig basis, indtil den opsiges.

Hvis du vælger at fortsætte med dækningen, vil din dækning være underlagt de på det tidspunkt aktuelle vilkår og betingelser for AppleCare+.

I Kina, fastlandet

Hvis du har betalt forud for 12, 24 eller 36 måneders dækning for din iPhone, din iPad, din Mac eller dit Apple Watch, kan du muligvis fortsætte dækningen på årsbasis, når serviceperioden er slut. Hvis du betaler årligt, vil din aftale blive fornyet hvert år, indtil du opsiger den.

Indenfor 30 dage efter slutdatoen på din dækning skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om. Tryk derefter på AppleCare+ dækning tilgængelig, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vælger at fortsætte med dækningen, vil din dækning være underlagt de på det tidspunkt aktuelle vilkår og betingelser for AppleCare+.

Sådan tjekker du, hvornår din dækning udløber

• På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om > Dækning og derefter trykke på din enhed.

• På din Mac skal du klikke på Apple-menuen  i hjørnet af skærmen. Vælg Systemindstillinger > Generelt > Om. Hvis du ikke kan finde Systemindstillinger, skal du vælge Om denne Mac og derefter vælge Support.

• Du kan også gå til mysupport.apple.com og logge på med dit Apple-id. Vælg så din enhed fra listen.

• Du kan også finde udløbsdatoen i meddelelsen, der indeholder dit dækningsbevis (POC) eller din aftalebekræftelse, som du modtog, da du købte AppleCare+-aftalen.

Du vil ikke modtage notifikationer om, at din aftale er ved at udløbe, medmindre lokal lovgivning kræver det.

Ikke alle produkter og købsmuligheder er tilgængelige i alle lande eller områder.