Hvis en app gerne vil bruge Bluetooth på din enhed

Læs om nye Bluetooth-anonymitetsindstillinger på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Apple TV.

I iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 og tvOS 13 skal en app bede om tilladelse til at bruge Bluetooth-funktioner ud over at afspille lyd på en Bluetooth-enhed, hvilket ikke kræver tilladelse. Tilladelsesmeddelelsen indeholder en kort forklaring af, hvordan appen bruger Bluetooth, hvilket kan inkludere at opdage enheder i nærheden, forbedre lokalitetsoplysninger og andre formål.

Der kræves ikke tilladelse til lydrelateret brug som brug af hovedtelefoner eller højttalere, men i nogle tilfælde vil en app, der gerne til bruge Bluetooth til andre lydrelaterede formål, muligvis også bede dig om tilladelse.

Hvis du får vist en meddelelse om en app, der gerne vil bruge Bluetooth, kan du trykke på OK for at tillade Bluetooth-adgang. Hvis du ikke vil tillade appen at bruge Bluetooth, skal du trykke på Tillad ikke.

Hvis du senere beslutter, at du gerne vil tillade eller fjerne en apps tilladelse til Bluetooth, kan du opdatere dit valg i Indstillinger > Anonymitet > Bluetooth.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.