Hvis en app gerne vil bruge Bluetooth på din enhed

Læs om nye Bluetooth-anonymitetsindstillinger på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Apple TV.

I iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 og tvOS 13 skal en app bede om tilladelse til at bruge Bluetooth-funktioner ud over at afspille lyd på en Bluetooth-enhed, hvilket ikke kræver tilladelse. Tilladelsesmeddelelsen indeholder en kort forklaring af, hvordan appen bruger Bluetooth, hvilket kan inkludere at opdage enheder i nærheden, forbedre lokalitetsoplysninger og andre formål.

Der kræves ikke tilladelse til lydrelateret brug som brug af hovedtelefoner eller højttalere, men i nogle tilfælde vil en app, der gerne til bruge Bluetooth til andre lydrelaterede formål, muligvis også bede dig om tilladelse.

Hvis du får vist en meddelelse om en app, der gerne vil bruge Bluetooth, kan du trykke på OK for at tillade Bluetooth-adgang. Hvis du ikke vil tillade appen at bruge Bluetooth, skal du trykke på Tillad ikke.

Hvis du senere beslutter, at du gerne vil tillade eller fjerne en apps tilladelse til Bluetooth, kan du opdatere dit valg i Indstillinger > Anonymitet > Bluetooth.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.