Installation og udskiftning af dele i din Mac Pro (2019)

Læs mere om de mange forskellige dele, du kan udskifte og opgradere i din Mac Pro.

Du kan fjerne og installere mange af delene i din Mac Pro. Hvis du modtager en reservedel fra Apple, skal du følge vejledningen for at sende den originale del tilbage til Apple.

Hukommelse

Du kan installere op til 1,5 TB hukommelse på tværs af de 12 hukommelsespladser i din Mac Pro. Læs mere om hukommelsesspecifikationerne for Mac Pro (2019) og hvordan du installerer og fjerner hukommelse

PCIe-kort

Mac Pro har otte PCIe-pladser, som du kan bruge til at installere en lang række PCIe-kort. Læs mere om nogle af de PCIe-kort, du kan installere, og hvordan du installerer PCIe-kort.

I/O-kort fra Apple

I/O-kortet fra Apple er forudinstalleret i plads 8 og har to Thunderbolt 3-porte, to USB-A-porte og et 3,5 mm stik til hovedtelefoner. Læs mere om, hvordan du udskifter I/O-kortet fra Apple.

Strømforsyning

Læs mere om, hvordan du udskifter strømforsyningen.

SSD

Mac Pro understøtter op til to SSD-moduler (solid-state drive). Hvis du har brug for at fjerne og udskifte SSD-modulerne, skal du kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Hjul

Du kan konfigurere din Mac Pro med hjul, så den er lettere at transportere. Hvis du allerede har en Mac Pro og ønsker at tilføje hjul, skal du kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Send en del tilbage til Apple

Hvis du bestiller en erstatningsreservedel fra Apple, skal du følge denne vejledning for at sende den originale del tilbage:

1. Pak delen ned i den emballage, som den oprindeligt blev sendt i.
  2. Luk kassen med tape.
  3. Fjern den påsatte mærkat oven på kassen (dette er din kopi). Sørg for, at returforsendelsesmærkaten bliver siddende på kassen.
  4. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.
  5. Gå til kurerens websted for at aftale afhentning, eller find et afleveringssted.
  6. Få en kvittering af kureren.
  7. Tjek efter nogle dage, om Apple har modtaget din defekte del.

Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen, såfremt pakken ikke er forsvarligt forseglet eller ikke leveres til kureren i god stand.