Brug af routere, der er sikret med HomeKit

Beskyt dit tilbehør til hjemmet bedre ved at styre, hvilke tjenester og enheder det kommunikerer med på hjemmets Wi-Fi-netværk og over internettet.

Du skal bruge følgende

Indstilling af din sikre router

1. Find iOS- eller iPadOS-appen til din router i App Store, og brug den til at indstille din router. Vent, indtil appen beder dig føje routeren til appen Hjem, og tryk derefter på Accepter. Hvis appen ikke beder dig om at føje din router til appen Hjem, skal du følge instruktionerne fra producenten af routeren.
  2. Fortsæt indstillingen i appen Hjem ved at følge instruktionerne på skærmen. Når du er færdig, vises en meddelelse om, at indstillingen er fuldført.
  3. Efter indstillingen skal du indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem. Hvis du allerede har tilføjet HomeKit-tilbehør i appen Hjem, vil det fortsat virke med og få fordel af de fleste HomeKit-funktioner til netværksbeskyttelse. Hvis du ønsker en endnu bedre sikkerhed, skal du fjerne og nulstille dit Wi-Fi-tilbehør og derefter tilføje det i appen Hjem igen. Dette opretter en entydig adgangsnøgle, der kun kendes af routeren og det enkelte tilbehør.

Tilpasning af sikkerheden

Du kan styre, hvor stærk beskyttelse routeren skal bruge med dit HomeKit-tilbehør. Sådan ændrer du sikkerhedsindstillingerne i appen Hjem:

1. Gå til fanen Hjem, tryk på i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Hjem-indstillinger.
  2. Hvis du har flere hjem, skal du vælge det hjem, hvor din router er placeret.
  3. Rul ned, og tryk på Wi-Fi-netværk og routere. Tryk derefter på et tilbehør for at ændre niveauet for forbindelsessikkerhed.
    • Begræns til Hjem: Mest sikkert. Dit tilbehør kan kun interagere med HomeKit gennem dine Apple-enheder. Tilbehøret kan ikke oprette forbindelse til internettet eller lokale enheder, så tredjepartstjenester, såsom firmwareopdateringer, kan blive blokeret.
    • Automatisk: Standardsikkerhed. Dit tilbehør kan kommunikere med HomeKit og de forbindelser, der er anbefalet af producenten.
    • Ingen begrænsning: Mindst sikker. Denne indstilling omgår den sikre router og giver dit tilbehør mulighed for at interagere med enhver enhed på dit netværk eller enhver internetbaseret tjeneste.