Brug af HEVC-film med Pages, Numbers og Keynote

Du kan også føje HDR-film (High Dynamic Range) til dine dokumenter, regneark og præsentationer.

I Pages, Numbers og Keynote 10.2 eller nyere kan du føje HDR-film til dine dokumenter, regneark og præsentationer. Pages, Numbers og Keynote bruger HEVC-formatet (High Efficiency Video Coding) til HDR-film.

Du kan også føje SDR-film (Standard Dynamic Range), som er optaget i HEVC-format, til dine dokumenter, regneark og præsentationer med disse Apple-enheder og softwareversioner:

• En Mac med macOS Mojave og Pages 8.2, Numbers 6.2 eller Keynote 9.2 eller en nyere version.
  • En iPhone eller iPad med iOS 13 eller en iPad med iPadOS og Pages 5.2, Numbers 5.2 eller Keynote 5.2 eller en nyere version.

Føj film til dokumenter, regneark og præsentationer

Du kan sikre, at film i HEVC-format ikke konverteres til et andet format, når du føjer dem til dit dokument, ved først at slå den indstilling fra, der optimerer film til ældre enheder:

• Åbn et dokument i Pages, Numbers eller Keynote på iPhone eller iPad, tryk på knappen Mere , tryk på Indstillinger, tryk på Tilføjelse af film, og slå derefter "Optimer til ældre enheder" fra.
  • I Pages, Numbers eller Keynote på Mac: Vælg [appnavn] > Indstillinger på menulinjen, klik på Generelt, og fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Optimer film til ældre enheder".

Tidspunkt for aktivering af indstillingen, der optimerer film til ældre enheder

• Hvis du planlægger at udgive din bog direkte i Apple Books fra Pages.
  • Du planlægger at dele et dokument, der indeholder film i HEVC-format, med andre, der muligvis har ældre Apple-enheder.

Føj HDR-film til præsentationer

Du kan føje HDR-film til din præsentation. Når du afspiller din præsentation i visningstilstand, afspiller Keynote HDR-film i SDR.

Opret en EPUB med HEVC-videoer

Hvis du opretter en EPUB af et Pages-dokument med film i HEVC-format, konverteres filmen, eller den bevares i HEVC-format. Det afhænger af din enhed og de valgte indstillinger.

På iPhone eller iPad kan du vælge, om du vil konvertere filmen:

1. Åbn dit dokument i Pages, og tryk på knappen Mere .
  2. Tryk på Eksporter, og vælg EPUB.
  3. Tryk på Avanceret.
  4. Hvis du vil konvertere film i dit dokument til H.264 i EPUB, skal du aktivere "Optimer medier til publicering". Hvis du lader denne indstilling være slået fra, vil film i din EPUB muligvis ikke kunne afspilles på andre enheder.

På Mac konverterer Pages automatisk film i HEVC-format til H.264-videoer i din EPUB.

Hvis du planlægger at eksportere til EPUB med Pages online på iCloud.com, skal du vælge "Optimer til ældre enheder", inden du føjer film i HEVC-format til dit dokument.

Udgiv en bog med film i HEVC-format

På Mac kan du udgive dit dokument med film i HEVC-format direkte til Apple Books fra Pages. Følg denne vejledning for at klargøre dokumentet inden udgivelse:

1. Åbn et dokument i Pages, vælg Arkiv > Formindsk arkivstørrelse.
  2. Vælg "Mest kompatibel (H.264)".
  3. Indstil andre valgmuligheder for arkivstørrelse i vinduet.
  4. Hvis du vil oprette en kopi af dokumentet med en formindsket arkivstørrelse, skal du klikke på "Formindsk en kopi". Du kan også klikke på Formindsk dette arkiv for at overskrive det eksisterende dokument.

På iPhone eller iPad kan du ikke konvertere film i HEVC-format, når du har føjet dem til dit dokument. Åbn dokumentet i Pages til Mac, reducer arkivstørrelsen, og udgiv det fra din iPhone, iPad eller Mac.

Hvis du udgiver din bog med Pages online på iCloud.com, vil Pages automatisk erstatte film i HEVC-format med det første billede fra videoen i den udgivne bog. Hvis videoen har lyd, er lydsporet også inkluderet.