Skjul min e-mailadresse til Log ind med Apple

Hvis du vælger at skjule din e-mailadresse, når du bruger Log ind med Apple til at oprette en konto med en app eller et websted, bliver der oprettet en entydig, tilfældig e-mailadresse, så din personlige e-mailadresse kan forblive anonym.

Sådan deler du din e-mailadresse eller holder den anonym

Hvis en app eller et websted beder om din e-mailadresse, når du opretter din konto med Log ind med Apple, har du to muligheder:

1. Vælg Del min e-mailadresse for at dele din personlige e-mailadresse med udvikleren af en app eller et websted. Hvis du er godt bekendt med en app, og du føler dig tryg ved, at de kan identificere dig med din e-mailadresse, er det en god ide at vælge Del min e-mailadresse.
  2. Vælg Skjul min e-mailadresse for at skjule din personlige e-mailadresse og i stedet dele en entydig, tilfældig e-mailadresse. Hvis du endnu ikke er godt bekendt med udvikleren, eller du foretrækker mere anonymitet, er det en god ide at vælge Skjul min e-mailadresse.

Hvis du vælger Skjul min e-mailadresse

Der oprettes en entydig, tilfældig e-mailadresse, så din personlige e-mailadresse ikke deles med udvikleren af appen eller webstedet i forbindelse med kontooprettelsen og loginprocessen. Denne adresse er entydig for dig og udvikleren og følger dette format: <entydig-alfanumerisk-streng>@privaterelay.appleid.com

Hvis dit Apple-id er j.appleseed@icloud.com, kan din entydige, tilfældige e-mailadresse til en given app f.eks. blive dpdcnf87nu@privaterelay.appleid.com.

Alle de beskeder, som udvikleren af appen eller webstedet sender til denne adresse, videresendes automatisk til din personlige e-mailadresse af vores private tjeneste til videresendelse af e-mails. Du kan læse og besvare disse e-mails direkte og stadigvæk holde din personlige e-mailadresse anonym.

Vi hverken læser eller behandler noget af indholdet i de e-mails, der går igennem vores videresendelsestjeneste, undtagen for at udføre almindelig spamfiltrering, der er påkrævet, for at vi kan bevare vores status som betroet e-mailudbyder. Alle e-mails slettes fra vores videresendelsesservere, når de er blevet leveret til dig, typisk efter få sekunder.

Du kan til enhver tid ændre den e-mailadresse, der modtager videresendte beskeder fra en udvikler. Eller du kan vælge at slå videresendelse af e-mails fra, så du ikke længere modtager beskeder fra en udvikler. Du kan også vælge at dele din personlige e-mailadresse med en udvikler direkte fra vedkommendes app eller websted.