Hvad er Skjul min e-mailadresse?

Med Skjul min e-mailadresse kan du oprette unikke og vilkårlige e-mailadresser, du kan bruge med apps, websteder og andet, så din personlige e-mailadresse forbliver privat. Den er integreret i Log ind med Apple og iCloud+.

Skjul min e-mailadresse er en tjeneste, som giver dig mulighed for at holde din personlige e-mailadresse privat, uanset om du opretter en ny konto med en app, tilmelder dig et nyhedsbrev online, foretager en betaling med Apple Pay eller sender en e-mail til nogen, du ikke kender så godt.

Sådan fungerer Skjul min e-mailadresse

Skjul min e-mailadresse genererer unikke og vilkårlige e-mailadresser, der automatisk videresender til din personlige indbakke. Hver adresse er unik for dig. Du kan læse og svare direkte på e-mails, der er sendt til disse adresser, og din personlige e-mailadresse forbliver privat.

• Hvis du opretter en konto med en app eller besøger et websted, der understøtter Log ind med Apple, kan du vælge at dele din e-mailadresse, hvis du kender appen eller webstedet, eller du kan vælge at skjule din e-mailadresse, hvis du foretrækker mere anonymitet. Hvis du vælger indstillingen Skjul min e-mailadresse, er det kun den app eller det websted, du oprettede kontoen med, der kan bruge denne vilkårlige e-mailadresse til at kommunikere med dig. Læs mere om Log ind med Apple.

• Med et abonnement på iCloud+ kan du generere unikke, tilfældige adresser på din enhed med iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey eller en nyere version i et hvilket som helst e-mailfelt i Safari. Du kan også generere e-mailadresser efter behov i appen Indstillinger i iOS eller iPadOS, i Systemindstillinger eller Systemindstillinger i macOS, i appen Mail eller på iCloud.com. I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere versioner kan du også holde din personlige e-mailadresse for dig selv i tredjepartsapps. I iOS 17 og iPadOS 17 eller nyere og macOS Sonoma kan du bruge Skjul min e-mailadresse til Apple Pay. Læs mere om iCloud+.

Apple hverken læser eller behandler indholdet i de e-mailbeskeder, der kommer igennem Skjul min e-mailadresse, undtagen ved udførelse af standardfiltrering af spam, hvilket er påkrævet for at bevare vores status som en pålidelig e-mailudbyder. Alle e-mails slettes fra vores videresendelsesservere, når de er blevet leveret til dig, typisk efter få sekunder.

Du kan til enhver tid ændre den e-mailadresse, der modtager de videresendte beskeder. Eller du kan vælge at deaktivere videresendelse af e-mails, så du ikke længere modtager beskeder. Du kan administrere dine adresser, der er oprettet med Skjul min e-mail i Indstillinger i iOS eller iPadOS, Systemindstillinger i macOS eller på iCloud.com.