Skjul min e-mailadresse til Log ind med Apple

Hvis du vælger at skjule din e-mailadresse, når du bruger Log ind med Apple til at oprette en konto med en app eller et websted, bliver der oprettet en entydig, tilfældig e-mailadresse, så din personlige e-mailadresse kan forblive anonym.

Sådan deler du din e-mailadresse eller holder den anonym

Hvis en app eller et websted beder om din e-mailadresse, når du opretter din konto med Log ind med Apple, har du to muligheder:

1. Vælg Del min e-mailadresse for at dele din personlige e-mailadresse med udvikleren af en app eller et websted. Hvis du er godt bekendt med en app, og du føler dig tryg ved, at de kan identificere dig med din e-mailadresse, er det en god ide at vælge Del min e-mailadresse.
  2. Vælg Skjul min e-mailadresse for at skjule din personlige e-mailadresse og i stedet dele en entydig, tilfældig e-mailadresse. Hvis du endnu ikke er godt bekendt med udvikleren, eller du foretrækker mere anonymitet, er det en god ide at vælge Skjul min e-mailadresse.

Hvis du vælger Skjul min e-mailadresse

Der oprettes en entydig, tilfældig e-mailadresse, så din personlige e-mailadresse ikke deles med udvikleren af appen eller webstedet i forbindelse med kontooprettelsen og loginprocessen. Denne adresse er entydig for dig og udvikleren og følger dette format: <entydig-alfanumerisk-streng>@privaterelay.appleid.com

Hvis dit Apple-id er j.appleseed@icloud.com, kan din entydige, tilfældige e-mailadresse til en given app f.eks. blive dpdcnf87nu@privaterelay.appleid.com. Denne entydige relay-adresse kan kun bruges til kommunikation fra udvikleren af den app eller det websted, du har oprettet kontoen til. Den kan ikke genbruges til andre apps eller tjenester.

Alle de beskeder, som udvikleren af appen eller webstedet sender til denne adresse, videresendes automatisk til din personlige e-mailadresse af vores private tjeneste til videresendelse af e-mails. Du kan læse og besvare disse e-mails direkte og stadigvæk holde din personlige e-mailadresse anonym.

Vi hverken læser eller behandler noget af indholdet i de e-mails, der går igennem vores videresendelsestjeneste, undtagen for at udføre almindelig spamfiltrering, der er påkrævet, for at vi kan bevare vores status som betroet e-mailudbyder. Alle e-mails slettes fra vores videresendelsesservere, når de er blevet leveret til dig, typisk efter få sekunder.

Du kan til enhver tid ændre den e-mailadresse, der modtager videresendte beskeder fra en udvikler. Eller du kan vælge at slå videresendelse af e-mails fra, så du ikke længere modtager beskeder fra en udvikler. Du kan også vælge at dele din personlige e-mailadresse med en udvikler direkte fra vedkommendes app eller websted.