Brug af Apple Music med dine Android-enheder

Abonner på Apple Music for at streame millioner af sange. Stream musik på dit tv med Chromecast. Lyt til din yndlingsmusik i bilen med Android Auto. Og meget mere – alt sammen med Apple Music på Android.

Hent appen Apple Music

Hvis du vil downloade appen Apple Music, skal du bruge en Android-telefon eller -tablet med Android 5.0 Lollipop eller nyere eller en Chromebook, der understøtter Android-apps.

Gå til Google Play for at downloade appen Apple Music.

Abonner på Apple Music

Stream millioner af sange. Få eksklusive playlister og anbefalinger til musik, du vil elske. Og lyt på enhver enhed med Apple Music-appen.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Apple Music på din Android-enhed.

Hvis du allerede abonnerer, skal du blot logge ind med dit Apple-id

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Hvis du ser et tilbud på en prøveperiode, skal du trykke på Log ind i øverste højre hjørne. Ellers skal du trykke på knappen Mere knappen Mere og derefter trykke på Log ind.
  3. Indtast det samme Apple-id og den samme adgangskode, som du bruger med Apple Music.

Deling af et Apple Music-familieabonnement

På din Android-enhed kan du bruge Familiedeling til at dele og administrere et Apple Music-familieabonnement med en familiegruppe. Eller du kan tilmelde dig en andens familiegruppe for at dele deres abonnement.

Læs mere om, hvordan du bruger Familiedeling med Apple Music på din Android-enhed.

Sådan streamer du musik fra Apple Music til din Chromecast-enhed

1. Sørg for, at din Android-enhed og Chromecast-enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Apple Music.
  3. Tryk på knappen Cast  øverst på skærmen.
  4. Tryk på din Chromecast-enhed.
  5. Afspil musik.

Hvis du har brug for hjælp med din Chromecast, kan du besøge Google-support.

Ikke alle typer indhold i Apple Music understøtter casting, og ikke alle Chromecast-enheder er understøttet.

Sådan bruger du Apple Music med Android Auto

Med Android Auto kan du lytte til Apple Music i din bil og styre, hvad der spilles, fra bilens panel.

1. Download Android Auto fra Google Play på din Android-enhed.
  2. Tilslut din Android-enhed til din bil.
  3. Åbn Android Auto fra bilens panel.
  4. Åbn appen Apple Music i Android Auto, og afspil musik.

Har du brug for hjælp med Android Auto? Besøg Google-support.

Android Auto kræver Apple Music til Android 2.6.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.