Brug af Apple Music med dine Android-enheder

Lyt til din yndlingsmusik i bilen med Android Auto. Stream musik på dit tv med Chromecast. Administrer din families abonnement. Og meget mere – alt sammen med Apple Music på Android.

Du skal bruge nedenstående

Sådan logger du ind og begynder at lytte

Kom i gang ved at tilmelde dig Apple Music. Hvis du allerede har et Apple Music-abonnement, skal du logge ind med det samme Apple-id, som du bruger med Apple Music. Hvis du er logget ind på appen Musik eller iTunes til Windows med dit Apple-id, har du adgang til dit musikbibliotek på din Android-enhed.

Sådan bruger du Apple Music med Chromecast

Du kan streame sange, der afspilles i Apple Music, på din Chromecast-enhed.

1. Sørg for, at din Android-enhed og Chromecast-enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn Apple Music, og begynd afspilningen.
  3. Tryk på den sang, der afspilles, i bunden af skærmen for at åbne Afspiller nu.
  4. Tryk på knappen Cast .
  5. Tryk på din Chromecast-enhed.

Før du begynder at afspille musik, kan du også trykke på knappen Cast  øverst på skærmen i appen Musik.

Hvis du har brug for hjælp med din Chromecast, kan du besøge Google-support.

Ikke alle typer indhold i Apple Music understøtter casting, og ikke alle Chromecast-enheder er understøttet.

Sådan bruger du Apple Music med Android Auto

Med Android Auto kan du lytte til Apple Music i din bil og styre, hvad der spilles, fra bilens panel. Download Android Auto fra Google Play på din enhed, og opret forbindelse fra din enhed til bilen.

Du kan afspille musik ved at bruge stemmekommandoer som "Afspil [titel på album]" eller "Afspil [titel på sang]". Før du sætter dig ind i bilen, kan du også oprette en spilleliste med musik, du gerne vil lytte til.

Har du brug for hjælp med Android Auto? Besøg Google-support.

Android Auto kræver Apple Music til Android 2.6.

Sådan administrerer du Familiedeling

Du kan oprette en gruppe med Familiedeling – selv hvis du ikke abonnerer på Apple Music. Åbn appen Apple Music, tryk på knappen Mere , tryk på Konto, og tryk på Administrer familie.

Herfra kan du oprette et Apple-id for et barn og oprette en betalingsmetode for din familie, som de kan bruge til at foretage køb.