Sådan gør du, hvis du ikke kan dele iMovie-videoer til iTunes

I iMovie på iOS 13, iPadOS og macOS Catalina, kan du muligvis ikke dele videoer fra iMovie til iTunes. Brug metoderne i denne artikel til at gøre det, du tidligere kunne gøre med iTunes.

Sådan overfører du videoer og projekter fra iPhone, iPad eller iPod touch til din Mac

Hvis du vil overføre iMovie-projekter fra din iPhone, iPad eller iPod touch til din Mac, så du kan arbejde på projekter på din Mac, skal du bruge arkivdeling i stedet for at dele i iTunes. Du kan også bruge AirDrop, iCloud Drive og meget mere til at overføre færdige videoer og projekter.

Sådan overfører du iMovie-projekter ved hjælp af fildeling

Sådan overfører du iMovie-projekter fra en iPhone eller iPod touch med iOS 13 eller en iPad med iPadOS til din Mac ved hjælp af arkivdeling og en kabelforbindelse:

1. I iMovie-projektbrowseren skal du trykke på projektet for at åbne projektoplysningerne og derefter trykke på knappen Del . Hvis du er i gang med at redigere en film, skal du trykke på OK og derefter trykke på knappen Del .
  2. Tryk på Eksporter projekt.
  3. Tryk på Arkiver i Arkiver.
    Hvis du ikke har opdateret til den seneste version af iMovie på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du trykke på iTunes. Du kan derefter overføre dit iMovie-projekt til din Mac.
  4. Skub opad, tryk på "På min iPhone" eller "På min iPad" afhængigt af din enhed, og tryk derefter på iMovie-mappen for at vælge denne mappe.
  5. Tryk på Arkiver.
  6. Du kan nu overføre dit iMovie-projekt til din Mac.

Del videoer og projekter med AirDrop, iCloud Drive og meget mere

Del færdige videoer, så du kan se dem på din iPhone, iPod, iPod touch eller iPad:

Du kan også sende projekter til iMovie til Mac eller Final Cut Pro X for at redigere dem yderligere:

Sådan deler du videoer i appen Apple TV på Mac

I iMovie på macOS Catalina kan du i stedet for at dele til iTunes gemme en film, en forfilm eller et klip på din Mac og derefter importere til dit Apple TV-bibliotek. Derefter kan du se filmen i appen Apple TV på din Mac.

1. Vælg en film, en forfilm eller et klip i browseren.
  2. Klik på knappen Del på værktøjslinjen, og vælg derefter Arkiv.
  3. I den dialog, der vises, kan du indstille titlen og en beskrivelse af din film, tilføje tags og meget mere.
  4. Klik på næste, naviger til det sted, hvor du vil gemme arkivet, og klik på Arkiver. Der vises en statusindikator i højre side af værktøjslinjen. Klik på statusindikatoren for at se flere oplysninger. Indikatoren forsvinder, når handlingen er gennemført, og meddelelsen "Deling gennemført" vises.
  5. I appen Apple TV skal du vælge Arkiv > Importer og derefter navigere til det sted, hvor du gemte arkivet.
  6. Klik på Åbn.

Din video vises i sektionen Hjemmevideoer i biblioteket i appen Apple TV. I Apple TV App kan du føje filmen til dine andre enheder såsom Apple TV, iPad, iPhone eller iPod touch.

Sådan ser du videoer på alle dine enheder med iCloud-fotos

Hvis du vil se videoer på alle dine enheder, herunder Apple TV, kan du bruge iCloud-fotos. Sørg for at slå iCloud-fotos til, inden du går i gang.

Sådan overfører du videoer til iCloud-fotos på iPhone, iPod touch eller iPad

1. Klik på den video, du vil flytte, for at åbne skærmen med projektoplysninger i iMovie-projektbrowseren. Hvis du er i gang med at redigere en film, skal du trykke på OK først.
  2. Tryk på knappen Del nederst på skærmen med projektoplysninger.
  3. Tryk på en video for at vælge den. Hvis knappen Download vises, skal du trykke på den for at downloade videoen til din enhed.
  4. Tryk på knappen Del , tryk på Arkiver video og derefter på OK, når den er arkiveret.
  5. Gentag dette for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud-fotos.

Sådan overfører du videoer til iCloud-fotos på en Mac

1. Klik på den video, du vil flytte, for at vælge den i iMovie-projektbrowseren. Hvis du er i gang med at redigere en film, skal du først trykke på Projekter på værktøjslinjen.
  2. Klik på knappen Del, og vælg derefter Arkiv.
  3. Klik på lokalmenuen Opløsning, og vælg den højest mulige opløsning. Angiv de andre delingsmuligheder, og klik på Næste.
  4. Vælg en placering på din Mac, hvor videoen skal gemmes, f.eks. skrivebordet, og klik på Arkiver.
  5. Åbn Fotos.
  6. Find den gemte video på din Mac, og træk den til Fotos.

Gentag dette for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud-fotos.

Sådan gør du, hvis du ikke bruger iCloud-fotos

Hvis du ikke bruger iCloud-fotos, kan du bruge AirPlay til dine videoer på din iPhone, iPad eller Mac, så du kan se videoerne på Apple TV.