Funktioner på iCloud.com, der er tilgængelige på din enhed

Få adgang til flere af dine yndlingsfunktioner på iCloud.com, afhængig af hvilken enhed du bruger. Læs mere om, hvilke funktioner du kan bruge fra browseren på din iPhone eller iPod touch, og hvilke der er tilgængelige på din iPad og computer.

På din iPhone eller iPod touch

Når du logger ind på iCloud.com på en iPhone eller iPod touch med dit Apple-id, kan du se eller administrere Noter og Fotos og nogle af dine kontoindstillinger. Du kan også finde eller låse enheder med Find min iPhone.

Hvis du logger ind på iCloud.com på din iPhone eller iPod touch, har du adgang til disse funktioner:

• Noter
  • Fotos
  • Find min iPhone

På din iPad eller computer

Når du logger ind på iCloud.com på din iPad, Mac eller Windows-computer, får du adgang til endnu flere funktioner:

• Mail
  • Kalendere
  • iCloud Drive
  • Kontakter
  • Noter
  • Fotos
  • Indstillinger
  • Påmindelser
  • Pages, Numbers eller Keynote
  • Find min iPhone
  • Find mine venner

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du stadig bruge de funktioner, der er tilgængelige med Kun webadgang til iCloud

* Pages, Numbers og Keynote er kun tilgængelige på computere. Dokumenter, regneark og præsentationer er skrivebeskyttede på iPadOS.

Anbefalede browsere

iCloud.com fungerer bedst på Safari til de nyeste versioner af iOS, iPadOS og macOS eller på de nyeste versioner af Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge eller Opera til Windows.

Læs mere om systemkravene til iCloud og iCloud.com

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.