Brug af Game Center til at spille med venner

Send venneanmodninger, administrer din profil, bestå bedrifter, og konkurrer på resultattavler på tværs af enheder ved hjælp af Game Center.

Sådan opretter du en profil i Game Center

Læs mere om, hvordan du opretter en profil med en personlig Memoji og tilpassede initialer.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger. Rul til Game Center, og tryk på det.
  2. Hvis Game Center ikke er slået til, skal du slå det til og logge ind med dit Apple-id.*
    Game Center-profil
  3. Tryk på feltet Kaldenavn for at angive et navn, som dine venner får vist, når I spiller spil sammen. Du kan vælge et af de tilfældigt genererede navne, hvis du ikke selv kan komme på et.
  4. Tryk på Rediger i cirklen øverst på siden, hvis du vil tilpasse billedet, der vises med dit kaldenavn. Herfra kan du oprette en Memoji, bruge en allerede oprettet Memoji eller tilpasse visningen af dit kaldenavns initialer.

På din Mac

1. Åbn programmet App Store.
  2. Hvis Game Center ikke er slået til, skal du slå det til og logge ind med dit Apple-id.*
  3. Klik på dit brugernavn.
  4. Klik på Game Center-profil.
  5. Klik på Åbn Systemindstillinger for at indtaste det navn, som dine venner skal se, når I spiller sammen. Klik på dit Game Center-id under Internetkonti, og klik derefter på Oplysninger. Du kan vælge et af de tilfældigt genererede navne, hvis du ikke selv kan komme på et.
  6. Hvis du vil tilpasse det billede, der vises med dit kaldenavn, skal du gå tilbage til Indstillinger på din iOS-enhed. Rul til Game Center, og tryk på det. Herfra kan du oprette en Memoji, bruge en allerede oprettet Memoji eller tilpasse visningen af dit kaldenavns initialer.

* Hvis du får vist et kaldenavn eller andre oplysninger, der allerede er indstillet, har du måske allerede en profil i Game Center. Kontroller Indstillinger > [dit navn] for at bekræfte, at du er logget ind med dit Apple-id.

Sådan tilføjer du venner

Du kan tilføje venner i Game Center.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger. Rul til Game Center, og tryk på det.
  2. Tryk på Venner.
  3. Tryk på Tilføj venner i øverste højre hjørne på den næste skærm.
  4. Indtast et telefonnummer eller en e-mailadresse på den person, som du vil invitere til at blive venner i Game Center, eller tryk på knappen Tilføj  for at invitere en af dine kontakter. Når personen har accepteret din anmodning via appen Beskeder, vil vedkommende blive vist på din liste over venner.

På din Mac

1. Åbn programmet App Store.
  2. Log ind med dit Apple-id.*
  3. Klik på Senest spillet med.
  4. Klik på Tilføj venner.
  5. Indtast et telefonnummer eller en e-mailadresse på den person, som du vil invitere til at blive venner i Game Center, eller klik på knappen Tilføj  for at invitere en af dine kontakter. Når personen har accepteret din anmodning via appen Beskeder på sin iOS-enhed, vises vedkommende på din liste over venner.

Sådan fjerner du venner eller rapporterer Game Center-brugere

Læs mere om, hvordan du fjerner venner fra Game Center.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger. Rul til Game Center, og tryk på det.
  2. Tryk på Venner for at få vist en liste over de brugere, som du er venner med, og de brugere, som du har spillet med for nylig.
  3. Skub til venstre over brugerens navn for at få vist flere muligheder.
    Fjern venner

Tryk på Fjern for at fjerne en ven i Game Center. Du bliver også fjernet fra brugerens liste over venner. Tryk på Rapporter, og følg vejledningen på skærmen for at rapportere en profil for snyd, upassende indhold eller et andet problem.

På din Mac

1. Åbn programmet App Store.
  2. Klik på dit brugernavn.
  3. Klik på Game Center-profil for at få vist en liste over de brugere, som du er venner med, og de brugere, som du har spillet med for nylig.
  4. Klik på brugerens Memoji, og klik derefter på ellipserne.
  5. Vælg Fjern ven for at ophøre med at være venner med en person i Game Center. Du bliver også fjernet fra brugerens liste over venner. Tryk på Rapporter bruger, og følg vejledningen på skærmen for at rapportere en profil for snyd, upassende indhold eller et andet problem.

Læs mere

• Abonner på Apple Arcade for at finde og spille Apple Arcade-spil med venner.
  • Læs mere om, hvordan du får adgang til gemte spil på tværs af alle dine enheder.
  • På et Apple TV kan du logge på og af en Game Center-konto i Indstillinger > Brugere og konti > Game Center.
  • For at acceptere en venneanmodning, skal brugeren trykke på linket i sms-beskeden på sin iOS 14- eller iPadOS 14-enhed. Brugeren kan ikke acceptere venneanmodninger på ældre operativsystemer eller Android-enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.