Brug af Game Center til at spille med venner

Send venneanmodninger, administrer din offentlige profil, og hold styr på dine bedste resultater på tværs af enheder ved hjælp af Game Center.

Sådan opretter du en profil i Game Center

1. På iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne Indstillinger. Rul ned til Game Center, og tryk på det.
  2. Hvis Game Center ikke er slået til, skal du slå det til og logge ind med dit Apple-id.*
  3. Tryk på feltet Kaldenavn for at angive et navn, som dine venner får vist, når I spiller spil sammen. Du kan vælge et af de tilfældigt genererede navne, hvis du ikke selv kan komme på et.
  4. Tryk på Rediger i cirklen øverst på siden, hvis du vil tilpasse billedet, der vises med dit kaldenavn. Herfra kan du oprette en Memoji, bruge en, der allerede er oprettet, eller tilpasse udseendet på dit kaldenavns initialer.

Brug af Game Center med iCloud

Du kan få adgang til dine gemte spil, bedste resultater og venner på alle dine enheder ved hjælp af Game Center og iCloud. Dette er slået til som standard.

Læs mere om, hvordan du får adgang til dine gemte spil på tværs af alle dine enheder.

* Hvis du får vist et kaldenavn eller andre oplysninger, der allerede er indstillet, har du måske allerede en profil i Game Center. Kontroller Indstillinger > [dit navn] for at bekræfte, at du er logget ind med dit Apple-id.

Administration af brugere i Game Center

Du kan tilføje eller fjerne venner i Game Center.

Sådan tilføjer du venner

1. På iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne Indstillinger. Rul ned til Game Center, og tryk på det.
  2. Tryk på Tilføj venner.
  3. Indtast telefonnummeret på den person, som du vil invitere til at blive venner i Game Center, eller tryk på knappen Tilføj for at invitere en af dine kontakter. Når personen har accepteret din anmodning via appen Beskeder, vil vedkommende blive vist på din liste over venner.

Sådan fjerner du venner eller rapporterer Game Center-brugere

1. På iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne Indstillinger. Rul ned til Game Center, og tryk på det.
  2. Tryk på Venner for at få vist en liste over brugere, som du er venner med, og brugere, som du har spillet med for nylig.
  3. Skub til venstre over brugerens navn for at få vist flere muligheder. Tryk på Fjern for at fjerne en ven i Game Center. Tryk på Rapporter, og følg vejledningen på skærmen for at rapportere en profil for snyd, upassende indhold eller et andet problem.

Læs mere

• Abonner på Apple Arcade for at finde og spille Apple Arcade-spil med venner.
  • På et Apple TV kan du logge ind og ud af en Game Center-konto i Indstillinger > Brugere og konti > Game Center.
  • Hvis en modtager vil acceptere en venneanmodning, skal vedkommende klikke på linket i sms-beskeden på sin enhed med iOS 13 eller iPadOS 13. Modtageren kan ikke acceptere venneanmodninger på ældre operativsystemer, computere eller Android-enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.