Indstil Find på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Sørg for at indstille Find, så hvis du nogensinde mister en enhed eller genstand, herunder dine pardannede AirPods, dit Apple Watch eller en personlig genstand med AirTag, så kan du finde dem igen.

Sådan slår du Find til på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Find.
  3. Hvis dine venner og din familie skal vide, hvor du er, skal du slå Del min lokalitet til.
  4. Tryk på Find min [enhed], og slå derefter Find min [enhed] til.
    En iPhone, der viser skærmen Find min iPhone, med Find min iPhone slået til.
  5. Hvis du vil se din enhed, når den er offline, skal du aktivere Find-netværket.*
  6. Hvis din enheds lokalitet skal sendes til Apple, når batteriniveauet er lavt, skal du slå Send sidste lokalitet til.

Hvis du vil kunne finde din mistede enhed på et kort, skal du sørge for, at Lokalitetstjenester er slået til. Dette gør du ved at gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester og slå Lokalitetstjenester til.

* Find-netværket er et krypteret, anonymt netværk med hundreder af millioner af Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde din enhed.

Sådan føjer du AirPods, Apple Watch eller Beats-produkter til Find

Hvis dine AirPods, dit Apple Watch- eller dit understøttede Beats-produkt er pardannet med din iPhone, indstilles de automatisk, når du slår Find min iPhone til.

Kontroller, at du har slået Find-netværket til, så du kan finde dine enheder, selvom de er slukket eller afbrudt.

AirPods Pro eller AirPods Max

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Tryk på knappen Mere info  ved siden af din enhed på listen.
  3. Rul ned til Find-netværket.
  4. Sørg for, at Find-netværket er slået til.

Apple Watch

1. Åbn Indstillinger på dit Apple Watch.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Rul ned, indtil du ser dit Apple Watch.
  4. Tryk på dit urnavn, og tryk derefter på Find Apple Watch.
  5. Sørg for, at Find-netværket er slået til.

Sådan føjer du et AirTag eller et understøttet tredjepartsprodukt til Find

Sådan føjes en iPhone-kortholder til Find

Sådan slår du Find til på Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på fanen Anonymitet. Hvis hængelåsen nederst til venstre er låst , skal du klikke på den og derefter indtaste navnet og adgangskoden for administratoren.
  3. Vælg Lokalitetstjenester.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Slå Lokalitetstjenester til, og sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Find er markeret.
    Vinduet macOS Sikkerhed & anonymitet, hvor Slå lokalitetstjenester til og Find er slået til.
  5. Klik på OK, og vend derefter tilbage til det primære vindue i Systemindstillinger.
  6. Klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud.
  7. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Find min Mac.
    Vinduet macOS Systemindstillinger med Find min Mac slået til.
  8. Klik på Indstillinger for at sikre, at du kan finde din Mac, hvis du nogensinde mister den, eller den bliver stjålet. Kontroller, at Find min Mac er slået til, og at Find-netværket er slået til.* Klik derefter på OK.

* Find-netværket er et krypteret, anonymt netværk med hundreder af millioner af Apple-enheder, der kan hjælpe dig med at finde din enhed.

Læs mere

Tilgængeligheden af og funktionerne i Find kan variere, afhængigt af land eller område.