Indstil Find på iPhone, Mac, AirPods eller andre enheder

Før du kan finde en mistet enhed, finde venner og familiemedlemmer eller dele din placering, skal du først indstille Find.

Find-symbol

Når du har indstillet Find, kan du finde en mistet eller stjålet enhed eller sågar hjælpe en ven med at finde dennes mistede enhed. Du kan også dele din placering med venner, familie og kontakter, anmode om at følge en vens placering eller få en rutevejledning til en vens placering.

Sådan slår du Find til på iPhone, iPad eller iPod touch

1. På iPhone, iPad, iPod touch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Find.
  4. Hvis dine venner og din familie skal vide, hvor du er, skal du slå Del min lokalitet til.
  5. Tryk på Find min [enhed], og slå derefter Find min [enhed] til.

iPhone, der viser indstillingerne for Find min iPhone, herunder Slå offline søgning til og Send sidste lokalitet.
  6. Hvis du også vil se din enhed, når den er offline, skal du aktivere Slå offline søgning til. Hvis din enheds lokalitet skal sendes til Apple, når batteriniveauet er lavt, skal du slå Send sidste lokalitet til.
  7. Hvis du vil have mulighed for at finde din mistede enhed på et kort, skal du sørge for, at Lokalitetstjenester er slået til. Det gør du ved at gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester og slå Lokalitetstjenester til.

Sådan føjer du dine AirPods eller dit Apple Watch til Find

Hvis dine AirPods eller dit Apple Watch er parret med din iPhone, indstilles de automatisk, når du slår Find min iPhone til.

Sådan slår du Find til på Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på fanen Anonymitet.
  3. Hvis hængelåsen nederst til venstre er låst , skal du klikke på den og derefter indtaste navnet og adgangskoden for administratoren.
  4. Vælg Lokalitetstjenester.
  5. Marker afkrydsningsfeltet Slå lokalitetstjenester til.
  6. Klik på Oplysninger ved siden af Systemtjenester.
  7. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ved siden af Find min Mac er markeret.
  8. Klik på OK, og vend derefter tilbage til det primære vindue i Systemindstillinger.
  9. Klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud.
  10. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Find min Mac.
    Mac, hvor afkrydsningsfeltet Find min Mac er vist under Systemindstillinger.

Hvis du har iOS 12 eller tidligere eller macOS Mojave eller tidligere

Appen Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app, der følger med iOS 13, iPadOS og macOS Catalina. Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du ikke har iOS 13, iPadOS, macOS Catalina eller watchOS 6: