Indstil Find på din iPhone, Mac og andre enheder

Med iOS 13, iPadOS eller macOS Catalina kan du bruge appen Find til at finde venner eller familie, dele din lokalitet eller finde en mistet enhed. Sådan kommer du i gang.

Appen Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app, der følger med iOS 13, iPadOS og macOS Catalina. Hvis du har brug for hjælp til at finde den, kan du bruge Søg på din iPhone, iPad eller iPod touch eller bruge Spotlight på din Mac. Du kan også dele lokaliteter eller finde mistede enhederiCloud.com.

Hvis du ikke har iOS 13, iPadOS, macOS Catalina eller watchOS 6, skal du indstille og bruge Find min iPhone og Find mine venner i stedet for Find eller bruge iCloud.com til at finde din enhed.

Kom godt i gang med Find på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan nemt finde venner og familiemedlemmer. Del din lokalitet med andre, få dem til at dele deres, og find mistede enheder. Det hele med appen Find.

Slå lokalitetstjenester til

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Rul ned, og vælg Anonymitet.
  3. Vælg Lokalitetstjenester.
  4. Slå Lokalitetstjenester til.

Slå Del min lokalitet til

Hvis du gerne vil have, at venner og familie ved, hvor du er, kan du slå Del min lokalitet til på din iPhone, iPad eller iPod touch. Og hvis de deler deres lokalitet med dig, kan du også se, hvor de er.

1. Åbn appen Indstillinger, og vælg [dit navn].
  2. Vælg Find.
  3. Slå Del min lokalitet til.

Hvis du indstiller Familiedeling, kan du se de medlemmer af din gruppe med Familiedeling, som du deler din lokalitet med.

Når du har slået Del min lokalitet til, kan du læse om, hvordan du indstiller og bruger Find til at dele din lokalitet.

Familiemedlemmer på enheder med iOS 12 eller tidligere, macOS Mojave eller tidligere eller watchOS 3 til 5 skal indstille og bruge Find mine venner for at dele deres lokalitet med venner og familie.

Slå Find min [enhed] til

1. Åbn appen Indstillinger, og vælg [dit navn].
  2. Vælg Find, vælg Find min [enhed], og slå derefter Find min [enhed] til.
  3. Hvis du også vil se din enhed, når den er offline, skal du aktivere Slå offline søgning til.
  4. Hvis din enheds lokalitet skal sendes til os, når batteriniveauet er lavt, skal du slå Send sidste lokalitet til.

Hvis dit Apple Watch og dine AirPods er parret med din enhed, indstilles de automatisk, når du slår Find min [enhed] til.

Vælg dine kortindstillinger

Vælg din foretrukne kortvisning i appen Find. Du kan endda se afstande på kortet som miles eller kilometer.

Vælg en kortvisning

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg symbolet Oplysninger .
  3. Under Kortvisning skal du vælge den ønskede visning. Du kan vælge visningen Kort, Hybrid eller Satellit.

Vælg en indstilling for kortafstand

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg symbolet Oplysninger .
  3. Under Distance kan du vælge Mil eller Kilometer.

Kom godt i gang med Find på Mac

Du kan nemt finde venner og familiemedlemmer. Del din lokalitet med andre, få dem til at dele deres, og find mistede enheder. Det hele med appen Find.

Slå lokalitetstjenester til

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på fanen Anonymitet.
  3. Hvis hængelåsen nederst til venstre er låst , skal du klikke på den og derefter indtaste navnet og adgangskoden for administratoren.
  4. Vælg Lokalitetstjenester.
  5. Marker afkrydsningsfeltet "Slå lokalitetstjenester til".
  6. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Find" på listen over apps under Lokalitetstjenester.

Slå Find min Mac til

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud.
  3. Marker afkrydsningsfeltet for at slå Find min Mac til.

Når du har slået Find min [enhed] til, kan du se, hvordan du finder en mistet enhed med Find.

På en enhed med iOS 12 eller tidligere eller macOS Mojave eller tidligere skal du indstille og bruge Find min iPhone.

Vælg dine kortindstillinger

Vælg din foretrukne kortvisning i appen Find. Du kan endda se afstande på kortet som miles eller kilometer.

Vælg en kortvisning

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg Vis i menulinjen.
  3. Klik på Vis, og vælg visningen Kort, Hybrid eller Satellit.

Vælg en indstilling for kortafstand

1. Åbn appen Find.
  2. Vælg Vis i menulinjen.
  3. Klik på Distance, og vælg Mil eller Kilometer.