Sådan får du adgang til dine Apple Arcade-spildata på tværs af alle dine enheder

Du kan bruge iCloud og Game Center til at holde din status, dine bedste resultater og gemte spil opdaterede på tværs af dine enheder.

Hvis du er logget ind på de samme iCloud- og Game Center-konti på alle dine enheder, kan du få adgang til dine gemte spil og din status i Apple Arcade-spil på dem alle. Hvis du er medlem af Familiedeling, kan alle i din familie bruge Apple Arcade, men de kan ikke se dine spildata.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dine spildata på en enhed

Du skal muligvis kontrollere dine indstillinger, hvis du har adgang til dine spildata på én enhed, men ikke en anden.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at du er logget ind på iCloud med det samme Apple-id, som du bruger på dine andre enheder.
  2. Sørg for, at du er logget ind på Game Center med det samme Apple-id, som du bruger på dine andre enheder. Gå til Indstillinger > Game Center for at se det Apple-id, du bruger med Game Center.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den enhed.

Sådan kontrollerer du indstillingerne på dit Apple TV

Hvis du deler dit Apple TV med andre, skal du logge ind på dine iCloud- og Game Center-konti, inden du spiller et Apple Arcade-spil.

På et Apple TV skal du også manuelt logge af Game Center* og logge på din konto, når du skifter til en ny bruger:

1. Sørg for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger med Apple Arcade.
  2. Åbn appen Indstillinger, og vælg Brugere og konti. Sørg for, at du er logget ind på iCloud og Game Center med det rigtige Apple-id.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den enhed.

*Når du logger af en iCloud-konto, bliver visse HomeKit-funktioner muligvis deaktiveret. Indstil HomeKit-funktionerne igen, når du er logget på.

Sådan kontrollerer du indstillingerne på din Mac

Hvis du deler din Mac med andre, skal du sørge for, at du er logget ind på din Mac med din egen brugerprofil og ikke en andens konto. Sørg derefter for, at du er logget ind på de samme iCloud- og Game Center-konti, som du bruger med Apple Arcade. Hvis du deler din Mac med andre Apple Arcade-brugere, bør de også bruge deres egen Mac-brugerprofil og deres egne iCloud- og Game Center-konti.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den enhed.

Hvis du annullerer Apple Arcade

Hvis du annullerer dit abonnement på Apple Arcade, kan du genoprette abonnementet og stadig få adgang til dine spildata. Hvis du venter for længe, vil nogen af dine spil muligvis ikke længere være understøttet, når du genopretter abonnementet.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Arcade, vil du ikke kunne spille Apple Arcade-spil, hvad enten de er downloadet på din enhed eller ej. Slet appsene, hvis du ikke har brug for dem længere, eller genopret abonnementet for at spille.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.