Sådan scanner du et dokument i Noter på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Noter kan du scanne dokumenter og tilføje en signatur eller manuelt underskrive et dokument på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan scanner du et dokument

1. Åbn en note, eller opret en ny note.
  2. Tryk på , og tryk derefter på Scan dokumenter.
  3. Anbring dit dokument ud for din enheds kamera.
  4. Hvis din enhed har Autofunktion slået til, bliver dit dokument automatisk scannet. Hvis du vil tage et manuelt scan, skal du trykke på  eller en af lydstyrkeknapperne.
  5. Træk i hjørnerne for at tilpasse scanningen til siden, og tryk derefter på Behold scanning.
  6. Du kan føje flere scanninger til dokumentet eller trykke på Arkiver, når du er færdig.

Læs mere om, hvordan du bruger Kontinuitetskamera til at scanne noter fra din iPhone eller iPad til din Mac.

Sådan underskriver du et dokument

1. Tryk på dokumentet i noten.
  2. Tryk på , og tryk derefter på Markering.
  3. Hvis du vil tilføje din signatur, skal du trykke på og derefter på Signatur . For at underskrive et dokument manuelt skal du først vælge et værktøj og derefter skrive under med fingeren eller en Apple Pencil med en kompatibel iPad.
  4. Tryk på OK.

Flere muligheder med Noter