Brug Mørk tilstand på din iPhone, iPad eller iPod touch

Slå Mørk tilstand til for at få en fantastisk visuel oplevelse i miljøer med svag belysning.

Sådan slår du Mørk tilstand til

1. Gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.
  2. Vælg Mørk for at slå Mørk tilstand til.

Du kan også slå Mørk tilstand til fra Kontrolcenter. Åbn Kontrolcenter, tryk og hold nede på betjeningsmuligheden for lysstyrke , og tryk derefter på Mørk tilstand: Til  eller Mørk tilstand: Fra . Læs mere om, hvordan du bruger Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch, eller på din iPad.

Hvis du vil slå Mørk tilstand til automatisk ved solnedgang eller på et bestemt tidspunkt, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke og vælge Automatisk. Tryk derefter på Indstillinger for at indstille en tidsplan for Mørk tilstand.