Brug Mørk tilstand på din iPhone og iPad

Slå Mørk tilstand til for at få en fantastisk visuel oplevelse i miljøer med svag belysning.

Visning af skærmen Skærm & lysstyrke med indstillingerne for Udseende og Lysstyrke

Slå Mørk tilstand til i Indstillinger eller Kontrolcenter

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Skærm & lysstyrke.
  2. Vælg Mørk for at slå Mørk tilstand til.

Sådan slår du Mørk tilstand til og fra i Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Kontrolcenter.
  2. Tryk på knappen Tilføj ud for Mørk tilstand for at tilføje den i Kontrolcenter.

Læs mere om, hvordan du bruger Kontrolcenter på din iPhone eller iPad.

Indstil Mørk tilstand til at blive slået til automatisk

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Skærm & lysstyrke.
  2. Vælg Automatisk.
  3. Tryk på Indstillinger for at indstille en tidsplan for Mørk tilstand.

Læs om, hvordan du bruger Mørk tilstand på din Mac.