Sådan bruges Mørk tilstand på iPhone, iPad eller iPod touch

Slå Mørk tilstand til for at få en fantastisk visuel oplevelse, særligt i miljøer med svag belysning.

Sådan slår du Mørk tilstand til

1. Gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.
  2. Vælg Mørk for at gå til Mørk tilstand.

Hvis du vil slå Mørk tilstand til fra Kontrolcenter, skal du trække nedad fra enhedens øverste højre hjørne, trykke på betjeningsmuligheden for lysstyrke og holde den nede . Tryk derefter på  Mørk tilstand til eller  Mørk tilstand fra.

Du kan også indstille Mørk tilstand til at slå automatisk til ved solnedgang eller på et bestemt tidspunkt. Gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke, og vælg Automatisk. Tryk på Indstillinger for at indstille en tidsplan for Mørk tilstand.