Om nøjagtigheden og ydeevnen af appen Kompas på Apple Watch

Læs om nøjagtigheden og ydeevnen af rutepunkter, højdeadvarsler og kompassensoren i appen Kompas på Apple Watch.

Rutepunkter med mobildækning og rutepunkter for nødopkald

Når de er tilgængelige, viser rutepunkter med mobildækning den seneste eller nærmeste omtrentlige lokalitet, hvor enten dit Apple Watch eller din iPhone havde forbindelse til operatørens mobilnetværk. Når de er tilgængelige, viser rutepunkter for nødopkald den seneste eller nærmeste omtrentlige lokalitet, hvor enten dit Apple Watch eller din iPhone registrerede, at du kan få forbindelse til at foretage et nødopkald. Dine omgivelser, vejrforhold og andre faktorer kan påvirke mobilforbindelsen eller tilgængeligheden af rutepunkter. Når dit Apple Watch ikke har forbindelse til den iPhone, der er dannet par med, kan tilgængeligheden af en mobilforbindelse eller rutepunkter blive påvirket. Afhængigt af disse forhold er det muligvis ikke muligt at oprette forbindelse igen i nærheden af disse rutepunkter.

Funktionen til rutepunkter med mobilforbindelse kræver en iPhone med et mobilabonnement, der bruger iOS 17 og et Apple Watch SE eller Apple Watch Series 6 eller nyere, der bruger watchOS 10.

Rutepunkter for nødopkald er kun tilgængelige i USA, Canada og Australien.

Højdeadvarsler

Højdeadvarsler i appen Kompas er kun designet til brug på jorden. Højdeadvarsler bør ikke bruges til sundhedsmæssige eller medicinske formål.

Magneter og nøjagtigheden af kompassensoren

Magneter i nærheden kan påvirke en kompassensors nøjagtighed. Apples læderremme, Milanoremme og tidligere Sport Loop-remme bruger magneter eller magnetisk materiale, som kan påvirke kompasset i Apple Watch. Kompasset påvirkes ikke af Sport Loop-remme fra september 2019 eller nyere og heller ikke af Sportsrem i alle versioner.

Magneterne i alle Apple Watch-modeller kan også påvirke nøjagtigheden af et eksternt kompas. Hvis du bruger et andet kompas under aktiviteter som dykning, vandreture eller navigation, skal du holde det adskilt fra Apple Watch, når du aflæser det eksterne kompas.

Læs mere

Læs mere om appen Kompas på Apple Watch.