Om ægte iPhone-skærme

iPhone-skærme er blevet designet, testet og produceret i henhold til Apples standarder for kvalitet og ydeevne. Dette omfatter intuitiv og responsiv Multi-Touch, høj lysstyrke, stor farvenøjagtighed, hvidbalance og ydeevne til funktioner som f.eks. True Tone, Night Shift og Haptisk tryk.

Vigtigheden af service foretaget af uddannede teknikere, der bruger ægte Apple-skærme

Hvis du skal have udskiftet din iPhone-skærm, er det vigtigt, at reparationen udføres af en certificeret tekniker, der bruger ægte dele til Apple-skærme.

For de fleste kunder vil et besøg hos en professionel reparationsudbyder med certificerede teknikere, der bruger ægte Apple-dele, give dig den meste sikre og pålidelige reparation. Disse udbydere omfatter Apple og Apple-autoriserede serviceudbydere samt uafhængige reparationsudbydere, der har adgang til ægte Apple-dele.* Reparationer udført af utrænede personer, der bruger uoriginale dele, kan påvirke enhedens sikkerhed eller skærmens funktionalitet. Apple-skærme er designet til at passe præcist i enheden. Derudover kan reparationer, der ikke på ordentlig vis udskifter skruer og inddækninger, efterlade løse dele, der kan ødelægge batteriet, forårsage overophedning eller resultere i skader.

Afhængigt af din lokalitet kan du få din iPhone-skærm udskiftet – inden for eller uden for garantien – ved at besøge en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder eller ved at sende din iPhone til et af Apples reparationscentre. Ægte Apple-dele er også tilgængelige til reparationer uden for garantien fra uafhængige reparationsudbydere eller gennem Self Service Repair.*

Kom godt i gang med skærmservice.

iPhone-skærmen er udviklet sammen med iOS-software for at give optimal ydeevne og kvalitet. En uægte skærm kan give problemer med kompatibilitet og ydeevne. Der kan f.eks. opstå et problem efter en iOS-softwareopdatering, der indeholder skærmopdateringer.

Hvis en serviceudbyder anvender uægte dele, kan følgende muligvis ske:

Problemer med Multi-Touch

• Multi-Touch svarer muligvis ikke på dele af skærmen

• Forringet Multi-Touch-ydeevne, som f.eks. manglende skærmberøringer eller berøringer, der ikke registreres på det rigtige sted

• Berøringer kan uventet blive registreret under et telefonopkald

• Skærmen slukkes muligvis ikke under telefonopkald

• Tilfældige berøringer af kanten eller med håndfladen kan blive registreret

Problemer med skærmens lysstyrke og farver

• True Tone-skærmen fungerer ikke korrekt

• Det omgivende lys forsvinder eller er forringet, hvilket gør skærmen uklar eller oplyser den på en forkert måde

• Forkert farvekalibrering på skærmen, f.eks. at skærmen fremstår for gul eller for blå

• Der er ikke en jævn lysstyrke over hele skærmen

• Lavere maksimal lysstyrke

• Utilsigtet afladning af batteriet

* Uafhængige reparationsudbydere har adgang til ægte Apple-dele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer. Reparationer, der foretages af uafhængige reparationsudbydere, er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-planer, men kan være dækket af udbyderens egen reparationsgaranti. Self Service Repair giver adgang til originale Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så kunder, der har erfaring med kompleksiteten ved reparation af elektroniske enheder, kan udføre deres egen reparation uden for garantien. Self Service Repair er i øjeblikket tilgængeligt i visse lande eller områder for specifikke iPhone-modeller fra 2021 eller nyere. Hvis du vil se reparationsmanualer og bestille reservedele til berettigede modeller, skal du gå til siden Self Service Repair.

Dele og servicehistorik

Med iPhone 11-modeller og nyere modeller, undtagen iPhone SE (2. og 3. generation), der bruger iOS 15.2 og nyere, kan du gå til Indstillinger > Generelt > Om for at få oplysninger om dele og servicehistorik på din iPhone. Du kan også finde ud af, om skærmen er blevet udskiftet. Hvis reparationen blev udført ved hjælp af ægte Apple-dele og -processer, står der "Ægte Apple-reservedel" ud for Skærm.

ios15-iphone13-pro-settings-general-about-parts-genuine-part

Meddelesen Ukendt reservedelUkendt reservedel vises, hvis skærminstallationen er ufuldstændig, eller hvis skærmen:

• Er blevet udskiftet med en uægte skærm

• Allerede er blevet brugt eller installeret i en anden iPhone

• Ikke fungerer som forventet

Der vises muligvis en yderligere meddelelse, der siger "Apple har opdateret enhedsoplysningerne for denne iPhone". Dette betyder, at Apple har opdateret de enhedsoplysninger, der gemmes om din iPhone, og som bruges i forbindelse med servicebehov, sikkerhedsanalyse og til at forbedre fremtidige produkter.

Disse meddelelser påvirker ikke din mulighed for at bruge din iPhone.

Læs mere om iPhone-dele og servicehistorik.

ios15-iphone13-pro-settings-general-about-parts-unknown-part

Med iOS-versioner, der er ældre end iOS 15.2, vises en Vigtig besked om skærm i stedet for meddelelsen Ukendt reservedel.