Om ægte iPhone-skærme

iPhone-skærme er blevet designet, testet og produceret i henhold til Apples standarder for kvalitet og ydeevne. Dette omfatter intuitiv og responsiv Multi-Touch, høj lysstyrke, stor farvenøjagtighed, hvidbalance og ydeevne til funktioner som f.eks. True Tone, Night Shift og Haptisk tryk.

Vigtigheden af service foretaget af uddannede teknikere, der bruger ægte Apple-skærme

Hvis du skal have udskiftet din iPhone-skærm, er det vigtigt, at reparationen udføres af certificerede teknikere, der bruger ægte dele til Apple-skærme.

iPhone-skærme bør kun udskiftes af teknikere, der har gennemført Apples serviceuddannelse, og som bruger ægte dele og værktøjer fra Apple. Disse serviceudbydere omfatter: Apple, Apple-autoriserede serviceudbydere eller uafhængige reparationsudbydere, der bruger ægte Apple-dele. Udskiftninger, der ikke udføres af Apple, Apple-autoriserede serviceudbydere eller certificerede teknikere, følger muligvis ikke de rette sikkerheds- og reparationsprocedurer, hvilket kan resultere i fejl eller problemer med skærmens kvalitet eller sikkerhed. Apple-skærme er designet til at passe præcist i enheden. Derudover kan reparationer, der ikke på ordentlig vis udskifter skruer og inddækninger, efterlade løse dele, der kan ødelægge batteriet, forårsage overophedning eller resultere i skader.

iPhone-skærmen er udviklet sammen med iOS-software for at give optimal ydeevne og kvalitet. En uægte skærm kan give problemer med kompatibilitet og ydeevne. Der kan f.eks. opstå et problem efter en iOS-softwareopdatering, der indeholder skærmopdateringer.

Hvis en serviceudbyder anvender uægte dele, kan følgende muligvis ske:

Problemer med Multi-Touch

• Multi-Touch svarer muligvis ikke på dele af skærmen
  • Forringet Multi-Touch-ydeevne, som f.eks. manglende skærmberøringer eller berøringer, der ikke registreres på det rigtige sted
  • Berøringer kan uventet blive registreret under et telefonopkald
  • Skærmen slukkes muligvis ikke under telefonopkald
  • Tilfældige berøringer af kanten eller med håndfladen kan blive registreret

Problemer med skærmens lysstyrke og farver

• True Tone-skærmen fungerer ikke korrekt
  • Det omgivende lys forsvinder eller er forringet, hvilket gør skærmen uklar eller oplyser den på en forkert måde
  • Forkert farvekalibrering på skærmen, f.eks. at skærmen fremstår for gul eller for blå
  • Der er ikke en jævn lysstyrke over hele skærmen
  • Lavere maksimal lysstyrke
  • Utilsigtet afladning af batteriet

Vigtig skærmmeddelelse

Hvis du ser nedenstående meddelelse, når du går til Indstillinger > Generelt > Om, kan skærmen på din iPhone ikke bekræftes. Denne meddelelse gælder for iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Kunne ikke bekræfte, at denne iPhone har en ægte Apple-skærm. Læs mere…

Du ser muligvis en ekstra meddelelse, hvor der står: "Apple har opdateret enhedsoplysningerne for denne iPhone." Dette betyder, at Apple har opdateret de enhedsoplysninger, der gemmes om din iPhone, og som bruges i forbindelse med servicebehov, sikkerhedsanalyse og til at forbedre fremtidige produkter.

Denne meddelelse påvirker ikke din evne til at bruge din iPhone eller din skærm.

Du får vist en meddelelse på låst skærm i de første fire dage, du bruger din enhed, og i appen Indstillinger i 15 dage. Herefter kan du finde meddelelsen ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om.

Her kan du få service

Du kan få udskiftet din iPhone-skærm i en Apple Store-butik, hos en Apple-autoriseret serviceudbyder eller ved at sende den til et af Apples reparationscentre. Apple-autoriserede steder bruger ægte skærmdele fra Apple.

For udskiftninger af skærme uden for garantien tilbyder uafhængige reparationsudbydere også ægte dele og reparationer foretaget af uddannede teknikere.

Kom godt i gang med skærmservice.