Brug Shazam med Apple Music, Snapchat og meget mere

Du kan lytte til Shazam-identificerede sange med Apple Music eller andre musiktjenester. Du kan også bruge Shazam med Snapchat.

Lyt til dine Shazam-identificerede sange

Når du har identificeret sange med Shazam, kan du skubbe over på Bibliotek for at se dine tidligere Shazam-identificerede sange. Du kan derefter bruge følgende tjenester til at lytte til dine Shazam-identificerede sange.

Apple Music

Tryk på knappen Apple Music ved siden af en Shazam-identificeret sang for at lytte til sangen i Apple Music. Sange, som du har identificeret med Shazam, føjes også automatisk til en spilleliste kaldet Mine Shazam-sange i appen Musik. Hvis du ikke allerede er abonnent, bliver du muligvis spurgt, om du vil oprette et abonnement på Apple Music.

Spotify

Hvis du har appen Spotify på din enhed, kan du også forbinde Shazam til din Spotify-konto. Tryk på knappen Indstillinger  øverst i Library, og tryk derefter på Connect (Forbind) ved siden af Spotify. Spotify bliver herefter standardstreamingtjenesten for appen Shazam.

Deezer

Hvis du har appen Deezer på din enhed, kan du også åbne sange med din Deezer-konto. Tryk på knappen Mere  ved siden af en Shazam-identificeret sang, og vælg derefter "Open in Deezer" (Åbn i Deezer).

Google Play Musik

Hvis du vil lytte til en Shazam-identificeret sang i Google Play Musik, skal du trykke på knappen Mere  ved siden af en Shazam-identificeret sang og derefter vælge Åbn i Google Play Musik.

Køb sange, som du har identificeret med Shazam

På iPhone og iPad kan du købe sange i iTunes Store, uanset om du har et Apple Music-abonnement. På Android-enheder kan du købe sange fra Google Play Musik.

1. Skub over på Bibliotek i Shazam.
  2. Tryk på den sang, som du vil købe, for at åbne sangen i Shazam.
  3. Tryk på knappen Mere .
  4. Tryk på Køb i iTunes.

Brug Shazam i Snapchat

Shazam er indbygget i Snapchat – du behøver ikke appen Shazam eller en Shazam-konto for at bruge Shazam med Snapchat.

• Hvis du vil identificere en sang med Shazam i Snapchat, skal du åbne kameraskærmen og derefter holde nede på skærmen for at identificere en sang med Shazam. Du kan sende din nye musikopdagelse som en Snap-meddelelse.
  • Hvis du vil se sange, som du tidligere har identificeret med Shazam i Snapchat, skal du gå til skærmen Snapchat-indstillinger og derefter trykke på Shazam under Yderligere tjenester.