Brug Shazam med Apple Music, Snapchat og meget mere

Lyt til Shazam-identificerede sange med Apple Music eller andre musiktjenester. Du kan også bruge Shazam med Snapchat.

Lyt til dine Shazam-identificerede sange

Når du har identificeret en sang, skal du trykke på afspilningsknappen ud for en sang i Shazam for at høre et eksempel. Hvis du vil lytte til hele sangen, skal du forbinde Shazam med Apple Music eller en anden tjeneste til musikstreaming, der understøttes af Shazam.

iPhone-skærm med Shazam-resultat

Apple Music

Tryk på knappen Apple Music ud for en Shazam-identificeret sang for at lytte til sangen i Apple Music. Hvis du abonnerer på Apple Music, føjes de sange, du har identificeret med Shazam, automatisk til en playliste kaldet Mine Shazam-sange i appen Musik. På iPhone eller iPad skal du skubbe op til My Music (Min musik) fra hovedskærmen i Shazam, trykke på knappen Settings (Indstillinger)  og derefter aktivere "Sync Shazams to Apple Music" (Synkroniser Shazam-identificerede sange til Apple Music).

Du kan også føje en Shazam-identificeret sang til Apple Music-playlister uden at forlade appen Shazam. Tryk på "Add To" (Føj til) ud for en Shazam-identificeret sang, og tryk derefter på playlisten. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Apple Music, hvis du ikke allerede abonnerer på tjenesten.

Hvis du ikke kan føje sange til en playliste, skal du sørge for at synkronisere dit musikbibliotek med Apple Music.

Spotify

Hvis du har appen Spotify på din enhed, kan du også knytte Shazam til din Spotify-konto:

1. På iPhone eller iPad skal du skubbe op til My Music (Min musik) fra hovedskærmen i Shazam. På Android skal du skubbe til venstre til Library (Bibliotek) fra hovedskærmen i Shazam.
  2. Tryk på knappen Indstillinger , og tryk derefter på Opret forbindelse ud for Spotify.
  3. Tryk på Enig i Spotify. Hvis du vil synkronisere dine Shazam-identificerede sange til playlisten "Mine Shazam-sange" i Spotify, skal du trykke på OK.

Når du har knyttet Shazam til din Spotify-konto, kan du lytte til dine Shazam-identificerede sange:

• Hvis du vil lytte til hele sangen i Spotify, skal du trykke på Spotify ud for en Shazam-identificeret sang.
  • Lyt til Shazam-identificerede sange på playlisten Mine Shazam-sange i Spotify-appen.
    Hvis du oprindeligt valgte at undlade at synkronisere dine Shazam-identificerede sange med Spotify, kan du til enhver tid vælge at ændre dette i Indstillinger til Shazam.

Deezer

Hvis du har appen Deezer på din enhed, kan du også åbne sange med din Deezer-konto. Tryk på knappen Mere  ud for en Shazam-identificeret sang, og vælg derefter Åbn i Deezer.

YouTube Music

Hvis du vil lytte til en Shazam-identificeret sang i YouTube Music på din Android-enhed, skal du trykke på knappen Mere  ud for en Shazam-identificeret sang og derefter vælge Åbn i YouTube Music.

YouTube Music er ikke tilgængelig i Shazam på iPhone, iPad eller iPod touch.

Brug Shazam i Snapchat

Shazam er indbygget i Snapchat – du behøver ikke appen Shazam eller en Shazam-konto for at bruge Shazam med Snapchat.

• Hvis du vil identificere en sang med Shazam i Snapchat, skal du åbne kameraskærmen og derefter holde nede på skærmen for at identificere en sang med Shazam. Du kan sende din nye musikopdagelse som en Snap-meddelelse.
  • Hvis du vil se sange, som du tidligere har identificeret med Shazam i Snapchat, skal du gå til skærmen Snapchat-indstillinger og derefter trykke på Shazam under Yderligere tjenester.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.