Brug Shazam med Apple Music, Snapchat og meget mere

Du kan lytte til Shazam-identificerede sange med Apple Music eller andre musiktjenester. Du kan også bruge Shazam med Snapchat.

Lyt til dine Shazam-identificerede sange

Når du har identificeret sange med Shazam, kan du skubbe over på Bibliotek for at se dine tidligere Shazam-identificerede sange. Du kan derefter bruge følgende tjenester til at lytte til dine Shazam-identificerede sange.

Apple Music

Tryk på knappen Apple Music ved siden af en Shazam-identificeret sang for at lytte til sangen i Apple Music. Hvis du abonnerer på Apple Music, føjes sange, som du har identificeret med Shazam, også automatisk til en playliste kaldet Mine Shazam-sange i appen Musik. Hvis du vil føje en Shazam-identificeret sang til en anden playliste, skal du trykke på "Føj til" ved siden af en Shazam-identificeret sang og derefter trykke på den playliste, som du vil føje sangen til. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Apple Music, hvis du ikke allerede abonnerer på tjenesten.

Hvis du ikke kan føje sange til en playliste, skal du sørge for at synkronisere dit musikbibliotek med Apple Music. Hvis du ikke vil have, at Shazam automatisk føjer sange til Apple Music, skal du i Shazam på iPhone eller iPad trykke på knappen Bibliotek , derefter trykke på knappen Indstillinger og til sidst slå "Føj automatisk Shazam-identificerede sange til Apple Music" fra.

Spotify

Hvis du har Spotify-appen på din enhed, kan du også forbinde Shazam til din Spotify-konto. Tryk på knappen Indstillinger  øverst i Library, og tryk derefter på Connect (Forbind) ved siden af Spotify. Spotify bliver herefter standardstreamingtjenesten for appen Shazam. Når du har sluttet Shazam til din Spotify-konto, kan du stadig lytte til dine Shazam-identificerede sange:

• Tryk på afspilningsknappen ved siden af en sang i Shazam for at lytte til 30 sekunder af sangen.
  • Hvis du vil lytte i Spotify, skal du trykke på Spotify ved siden af en sang, hvorefter Spotify-appen åbnes.
  • Du kan lytte til tidligere Shazam-identificerede sange i playlisten My Shazam Tracks i Spotify-appen.

Du kan også føje Shazam-identificerede sange til Spotify-playlister uden at forlade appen. Tryk på "Føj til" ved siden af en Shazam-identificeret sang, og tryk derefter på den playliste, som du vil føje sangen til.

Deezer

Hvis du har appen Deezer på din enhed, kan du også åbne sange med din Deezer-konto. Tryk på knappen Mere  ved siden af en Shazam-identificeret sang, og vælg derefter "Open in Deezer" (Åbn i Deezer).

Google Play Musik

Hvis du vil lytte til en Shazam-identificeret sang i Google Play Musik på din Android-enhed, skal du trykke på knappen Mere  ved siden af en Shazam-identificeret sang og derefter vælge "Open in Google Play Music" (Åbn i Google Play Music).

Google Play er ikke tilgængelig i Shazam på iPhone, iPad eller iPod touch.

Køb sange, som du har identificeret med Shazam

På iPhone og iPad kan du købe sange i iTunes Store, uanset om du har et Apple Music-abonnement. På Android-enheder kan du købe sange fra Google Play Musik.

1. Skub over på Bibliotek i Shazam.
  2. Tryk på den sang, som du vil købe, for at åbne sangen i Shazam.
  3. Tryk på knappen Mere .
  4. Tryk på Køb i iTunes.

Brug Shazam i Snapchat

Shazam er indbygget i Snapchat – du behøver ikke appen Shazam eller en Shazam-konto for at bruge Shazam med Snapchat.

• Hvis du vil identificere en sang med Shazam i Snapchat, skal du åbne kameraskærmen og derefter holde nede på skærmen for at identificere en sang med Shazam. Du kan sende din nye musikopdagelse som en Snap-meddelelse.
  • Hvis du vil se sange, som du tidligere har identificeret med Shazam i Snapchat, skal du gå til skærmen Snapchat-indstillinger og derefter trykke på Shazam under Yderligere tjenester.