Skift mellem biblioteker med appen Musik eller appen Apple TV i macOS Catalina

Læs mere om, hvordan du opgraderer, bruger og skifter mellem forskellige mediebiblioteker i macOS Catalina.

Opgrader dit iTunes-bibliotek i macOS Catalina

Når du første gang åbner appen Apple Music eller appen Apple TV i macOS Catalina, opgraderes dit iTunes-bibliotek, så du kan bruge det sammen med de nye apps. Hvis du har flere iTunes-biblioteker, skal du opgradere hvert bibliotek, inden du kan bruge og skifte mellem dem i macOS Catalina.

Sådan skifter du til et andet iTunes-bibliotek

1. Hold Alternativ-tasten nede, og åbn derefter appen Musik eller Apple TV.
  2. Klik på Vælg bibliotek i vinduet, der vises.
  3. Vælg et bibliotek, og klik på Vælg.

Læs mere om, hvad der sker, når du opgraderer et andet iTunes-bibliotek.