Om flere iTunes-biblioteker og betaversionen af macOS Catalina

Første udgave af macOS Catalina understøtter ikke skift mellem flere iTunes-biblioteker. Hvis du har flere iTunes-biblioteker og installerer betaversionen, kan du her se, hvad du skal gøre.

Installer Apples betasoftware på enheder, der ikke er i produktion, og som ikke er virksomhedskritiske. Vi anbefaler på det kraftigste, at du installerer betasoftware på sekundære systemer eller enheder eller på en sekundær partition på din Mac. AppleCare understøtter ikke installation af software før den officielle udgivelse. Du kan give feedback til Apple ved hjælp af appen Feedback-assistent.

Hvis du bruger flere iTunes-biblioteker, skal du sikre dig, at du har adgang til en officielt understøttet version af macOS, før macOS Catalina bliver offentligt tilgængelig til efteråret. Den første betaversion af macOS Catalina kan kun åbne det iTunes-bibliotek, der blev valgt sidst, på din Mac.

Før du installerer betaversionen af macOS Catalina, skal du vælge det iTunes-bibliotek, du vil bruge på din testcomputer:

1. I appen iTunes på din Mac skal du vælge iTunes > Slut iTunes.
  2. Hold Alternativtasten nede, mens du åbner iTunes.
  3. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på Vælg bibliotek.

Det iTunes-bibliotek, du vælger, vil være det bibliotek, der åbnes med betaversionerne af Apple Music, Apple TV og Apple Podcasts. Dine andre musikarkiver, mediearkiver og yderligere iTunes-biblioteker bliver ved med at være der, hvor du har gemt dem.

Læs mere om de nye Apple Music-, Apple TV- og Apple Podcasts-apps, der kommer til efteråret.