Opgrader appen Påmindelser i iOS 13 eller nyere

Hvis du vil bruge de nye funktioner i Påmindelser i iOS 13 eller nyere – smarte lister, en ny hurtig værktøjslinje og meget mere – skal du opgradere påmindelserne i iCloud.

Opgraderede påmindelser er ikke kompatible med tidligere versioner af iOS og macOS. Hvis du opgraderer dine påmindelser på en iPhone med iOS 13 eller en nyere version, kan dine andre enheder, f.eks. en iPad og Mac, ikke få adgang til dine påmindelser, indtil du opdaterer din iPad til iPadOS eller din Mac til macOS 10.15 Catalina. Læs mere om, hvad du kan forvente, indtil alle dine enheder har den nyeste software.

Du kan altid se dine påmindelser på en Mac eller pc ved at logge ind på iCloud.com med en kompatibel webbrowser.

Opgraderingsprocessen

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, inden du åbner appen Påmindelser første gang efter opdateringen til iOS 13 eller nyere.

Når du åbner appen, vises skærmen Velkommen til Påmindelser sammen med muligheden for at opgradere med det samme eller på et senere tidspunkt. I Påmindelser kan du også se, om du har delte lister med påmindelser, som berøres, eller andre enheder, som også skal opgraderes.

Tryk på Opdater nu for at starte processen. Hvis du trykker på Opdater senere, vises appens hovedskærm med en blå opgraderingsknap over dine lister. Tryk på den, når du er klar til at opgradere dine påmindelser.

Opgraderingsprocessen berører kun eksisterende påmindelser på din primære iCloud-konto. Påmindelser på alle andre konti, f.eks. sekundære iCloud-konti samt CalDAV- og Exchange-konti, ændres ikke.

Se dine påmindelser på andre enheder

Efter opgraderingen kan du se dine påmindelser på følgende steder:

• Appen Påmindelser på dine andre Apple-enheder, hvis de kører iOS 13 eller nyere, iPadOS, macOS 10.15 Catalina eller watchOS 6 eller nyere og er logget ind på iCloud med det samme Apple-id.
  • En webbrowser på en Windows-computer eller en Apple-enhed, selv hvis den kører en tidligere version af iOS eller macOS. Gå til Påmindelser på iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.

Brug af delte lister med påmindelser

Delte lister kræver, at både ophavsmanden til listen og de personer, der kan se den, har opgraderet deres påmindelser.

Hvis du har en familieliste, som blev oprettet via Familiedeling, konverteres den til en almindelige delt liste, når familiearrangøren opgraderer. Du kan invitere alle til at deltage i den konverterede familieliste, selv hvis de ikke er medlemmer af din familie.

Hvad kan du forvente efter opgraderingen?

Du kan forvente følgende, når du har opgraderet dine påmindelser:

• iCloud-påmindelser er kun tilgængelige på dine andre enheder, hvis de har den nyeste software.
  • iCloud-påmindelser, der er oprettet på en enhed med ældre software, kan kun ses på andre enheder med ældre software. Når du opdaterer en enhed til den nyeste software, kombineres nye påmindelser på enheden med de opgraderede påmindelser, og de er tilgængelige på alle opdaterede enheder.
  • Hvis du opretter nye iCloud-påmindelser på en sekundær enhed med iOS 13 eller nyere eller macOS Catalina, men endnu ikke har åbnet den nye udgave af appen Påmindelser på den pågældende enhed – f.eks. hvis du brugte Siri til at oprette påmindelser – mister du disse påmindelser, når du åbner appen første gang. Dette kan undgås ved at åbne appen Påmindelser, inden du opretter nye påmindelser på en opdateret enhed.
  • Du kan ikke se iCloud-påmindelser i Outlook, når du bruger iCloud til Windows på pc.

Læs mere

Når du har opgraderet, kan du læse mere om Brug af Påmindelser på iPhone, iPad eller iPod touch.