Brug Hurtig start til at overføre data til en ny iPhone eller iPad

Indstil din nye iOS-enhed automatisk ved hjælp af en iPhone eller iPad.

Hurtig start optager begge enheder, så sørg for at vælge et tidspunkt, hvor du ikke har brug for din nuværende enhed i nogle minutter.

En ny iPhone med en visning af skærmen Hurtig start. I instruktionerne bliver du bedt om at placere din gamle enhed i nærheden af din nye.

1. Sørg for, at din nuværende enhed har forbindelse til Wi-Fi, og at Bluetooth er slået til. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed. Følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Hvis beskeden om at indstille din nye enhed forsvinder fra din nuværende enhed, skal du genstarte begge enheder.
  2. Slut din enhed til Wi-Fi eller enhedens mobilnetværk.
  3. Du bliver muligvis bedt om at aktivere din mobiltjeneste.
  4. Indstil Face ID eller Touch ID.
  5. Vælg, hvordan du vil overføre dine data.
    • Hvis du downloader fra iCloud, downloades dine apps og data i baggrunden, så du kan begynde at bruge din nye enhed med det samme.
    • Hvis du overfører direkte fra din tidligere enhed, skal du vente på, at overførslen er fuldført på begge enheder, før du kan bruge dem.
  6. Hold dine enheder tæt på hinanden og sluttet til strømforsyningen, indtil overførslen af data er gennemført. Overførselstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, f.eks. netværksforhold og den mængde data, der overføres.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt Apple-support.

Hvis din nye enhed er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du ikke bruge Hurtig start til at overføre data fra din nuværende enhed.