Brug Hurtig start til at overføre data til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Indstil din nye iOS-enhed automatisk ved hjælp af en iPhone, iPad eller iPod touch.

Med Hurtig start kan du hurtigt indstille en ny iOS- eller iPadOS-enhed ved hjælp af oplysninger fra din nuværende enhed.* Derefter kan du gendanne resten af dine data og dit indhold på din nye enhed fra din iCloud-sikkerhedskopi.

Hvis du indstiller en ny enhed ved hjælp af din nuværende enhed – og begge enheder har iOS 12.4 eller en nyere version eller iPadOS – giver Hurtig start dig mulighed for at bruge overførsel mellem enheder. Dette giver dig mulighed for at overføre alle dine data trådløst fra din nuværende til din nye enhed.

Hurtig start optager begge enheder, så sørg for at vælge et tidspunkt, hvor du ikke har brug for din nuværende enhed i nogle minutter.

iPhone, der viser skærmen Hurtig start, hvor du bliver bedt om at indstille din nye iPhone.

Sådan bruger du Hurtig start

1. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende enhed og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye enhed. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din nuværende enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye enhed. Hold din nuværende enhed over den nye enhed, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny [enhed] vises. Hvis du ikke kan bruge din nuværende enheds kamera, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den vejledning, der vises.
  3. Indtast adgangskoden til din nuværende enhed på din nye enhed, når du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye enhed.
  5. Indtast adgangskoden til dit Apple-id på den nye enhed, når du bliver bedt om det. Hvis du har mere end én enhed, skal du muligvis også indtaste adgangskoderne til de andre enheder.
  6. På din nye enhed kan du vælge at overføre data fra en enhed til en anden enhed eller at gendanne apps, data og indstillinger fra din seneste iCloud-sikkerhedskopi. Du kan også trykke på Andre indstillinger for at gendanne fra en sikkerhedskopi på din computer. Når du har valgt en sikkerhedskopi, kan du vælge, om du vil overføre nogle indstillinger, der er relateret til lokalitet, fortrolighed, Apple Pay og Siri.
  7. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du også spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple Watch.

Overfør data direkte fra en iPhone eller iPad til en anden

Hvis din nuværende iPhone eller iPad bruger iOS 12.4 eller en nyere version eller iPadOS, kan du bruge overførsel mellem enheder til at overføre data direkte fra din nuværende til din nye enhed. Du kan gøre det trådløst eller ved at forbinde enhederne med et kabel.

Hvis du gerne vil overføre dine data trådløst, skal du sørge for, at din nuværende enhed forbliver tæt på din nye enhed under hele processen, mens du følger vejledningen herunder. Sørg for, at strømforsyningen er tilsluttet for begge enheder.

iPhone, der viser en skærm, hvor du bliver bedt om at vælge, om du vil overføre data fra din nuværende iPhone eller fra en iCloud-sikkerhedskopi.

Sådan overfører du mellem enheder

1. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed med iOS 12.4 eller en nyere version eller iPadOS. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende enhed og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye enhed. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din nuværende enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye enhed. Hold din nuværende enhed over den nye enhed, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny [enhed] vises. Hvis du ikke kan bruge kameraet på din nuværende enhed, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den viste vejledning.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden på din nuværende enhed.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye enhed.
  5. Tryk på Overfør fra [enhed] for at begynde at overføre dine data fra din tidligere iPhone eller iPad til din nye enhed. Hvis du bruger kabelforbindelse, indikerer overførselssymbolet , at dine enheder er tilsluttet hinanden. Du kan også vælge, om du vil overføre visse indstillinger, som f.eks. Apple Pay og Siri, fra din tidligere enhed til din nye iPhone eller iPad.
  6. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple Watch.
  7. Hold dine enheder tæt på hinanden og sluttet til strømforsyningen, indtil overførslen af data fra iPhone er gennemført. Overførselstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, f.eks. hvilken forbindelsestype du bruger, netværksforhold og den mængde data, der overføres.

Overfør data fra din iPhone via kabelforbindelse

Du bør overveje at bruge kabelforbindelse, hvis det trådløse netværk, som du bruger, er langsomt eller overbelastet. Hvis du vil overføre data fra en iPhone til en anden ved hjælp af en kabelforbindelse, skal du bruge et Lightning til USB 3-kameramellemstik og et Lightning til USB-kabel og derefter følge disse trin:

1. Slut Lightning til USB 3-kameramellemstikket til strøm via dets Lightning-port. Sørg for at bruge en strømforsyning på 12 W eller højere.
  2. Slut Lightning til USB 3-kameramellemstikket til din nuværende iPhone.
  3. Slut Lightning til USB-kablet til den nye iPhone, og slut den anden ende af kablet til mellemstikket.
  4. Fortsæt ved at følge trinnene herover.

Overførsel af data via kabelforbindelse understøttes kun på iPhone.

Afslut

Efter overførslen til din nye iOS- eller iPadOS-enhed skal du muligvis udføre nogle få trin mere for at afslutte processen. Sørg for at indstille og overføre dit indhold til din nye enhed, før du sælger eller bortgiver din nuværende iOS- eller iPadOS-enhed.

Har du stadig brug for hjælp?

* Hvis din nye iPhone er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du ikke bruge Hurtig start til at overføre data fra din nuværende iPhone.