Brug af Hurtig start til at overføre data fra din tidligere iOS-enhed til din nye iPhone, iPad eller iPod touch

Indstil din nye iOS-enhed automatisk med iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller en nyere version.

Med Hurtig start kan du hurtigt indstille en ny iOS-enhed ved hjælp af oplysninger fra din nuværende enhed.* Derefter kan du gendanne resten af dine data og dit indhold på din nye enhed fra din iCloud-sikkerhedskopi.

Hvis du indstiller en ny iPhone ved hjælp af din nuværende iPhone – og begge enheder har iOS 12.4 eller nyere – giver Hurtig start dig mulighed for at bruge iPhone-overførsel. Dette giver dig mulighed for at overføre alle dine data trådløst fra din nuværende iPhone til din nye.

Hurtig start optager begge enheder, så sørg for at vælge et tidspunkt, hvor du ikke har brug for din nuværende enhed i nogle minutter.

Sådan bruger du Hurtig start

1. Tænd din nye enhed, og hold den tæt på din nuværende enhed med iOS 11 eller en nyere version. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende enhed og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye enhed. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din nuværende enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye enhed. Hold din nuværende enhed over den nye enhed, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny [enhed] vises. Hvis du ikke kan bruge din nuværende enheds kamera, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den vejledning, der vises.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden til din nuværende enhed på din nye enhed.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye enhed.
  5. Indtast koden til dit Apple-id på den nye enhed, når du bliver bedt om det. Hvis du har mere end en enkelt enhed, skal du muligvis også indtaste adgangskoderne til de andre enheder.
  6. På den nye enhed kan du vælge at gendanne apps, data og indstillinger fra din seneste iCloud-sikkerhedskopi, eller du kan opdatere din nuværende enheds sikkerhedskopi og derefter gendanne den. Når du har valgt en sikkerhedskopi, kan du vælge, om du vil overføre nogle indstillinger, der er relateret til lokalitet, fortrolighed, Apple Pay og Siri. Hvis du vil opdatere sikkerhedskopien på din enhed, skal du sørge for, at Wi-Fi er slået til på enheden.
  7. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du også spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple–Watch.

Overfør data direkte fra en iPhone til en anden

Hvis din nuværende iPhone og den nye iPhone begge har iOS 12.4 eller nyere, kan du bruge iPhone-overførsel til at overføre data direkte fra din nuværende enhed til din nye. Du kan enten gøre dette trådløst eller ved at forbinde enhederne. Du bør overveje at bruge kabelforbindelse, hvis det trådløse netværk, som du bruger, er langsomt eller overbelastet.

Hvis du gerne vil overføre dine data trådløst, skal du sørge for, at din gamle iPhone forbliver tæt på din nye under hele processen, mens du følger vejledningen herunder. Sørg for, at strømforsyningen er tilsluttet for begge enheder.

Hvis du vil overføre data via kabelforbindelse, skal du bruge et Lightning til USB 3-kameramellemstik og et Lightning til USB-kabel. Slut Lightning til USB 3-kameramellemstikket til din nuværende iPhone, og slut derefter Lightning til USB-kablet til din nye iPhone og den anden ende af kablet til mellemstikket. Slut Lightning til USB 3-kameramellemstikket til en stikkontakt via Lightning-porten med en strømforsyning på mindst 12 W, og følg derefter trinnene nedenfor.

Sådan bruger du iPhone-overførsel

1. Tænd din nye iPhone, og hold den tæt på din nuværende iPhone med iOS 12.4 eller nyere. Hvis du vil overføre data via kabelforbindelse, skal du forbinde enhederne. Skærmen Hurtig start vises på din nuværende iPhone og giver dig mulighed for at bruge dit Apple-id til at indstille din nye iPhone. Kontroller, at det er det Apple-id, du vil bruge, og tryk på Fortsæt. Hvis muligheden for at fortsætte ikke vises på din nuværende enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.
  2. Vent, til der vises en animation på din nye iPhone. Hold din nuværende iPhone over den nye iPhone, og centrer animationen i søgeren. Vent, indtil beskeden Afslut på ny iPhone vises. Hvis du ikke kan bruge kameraet på din nuværende iPhone, skal du trykke på Godkend manuelt og derefter følge den vejledning, der vises.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden til din nuværende iPhone på din nye iPhone.
  4. Følg vejledningen til indstilling af Face ID eller Touch ID på din nye iPhone.
  5. Tryk på Overfør fra iPhone for at begynde overførslen af data fra din tidligere iPhone til din nye iPhone. Hvis du bruger kabelforbindelse, indikerer overførselssymbolet , at dine enheder er tilsluttet hinanden. Du kan også vælge, om du vil overføre visse indstillinger, som f.eks. Apple Pay og Siri, fra din tidligere iPhone til din nye iPhone.
  6. Hvis du har et Apple Watch, og du skal indstille en ny iPhone, bliver du spurgt, om du vil overføre dataene og indstillingerne for dit Apple Watch.
  7. Hold dine enheder tæt på hinanden og sluttet til strømforsyningen, indtil overførslen af data fra iPhone er gennemført. Overførselstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, f.eks. hvilken forbindelsestype du bruger, netværksforhold og den mængde data, der overføres.

Afslut

Har du stadig brug for hjælp?

* Hvis din nye iPhone er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du ikke bruge Hurtig start til at overføre data fra din nuværende iPhone.

Få AppleCare+

Så ved du, at du er dækket. Med AppleCare+ får du dækning ved skader som følge af uheld og prioriteret adgang til Apple-eksperter.

Køb, eller læs mere >