Hvis du ikke kan afspille videoer i Fotos på din Mac

For at være forberedt på fremtidige versioner af macOS skal du finde og konvertere inkompatible medier i dit Fotos-bibliotek.

Når du åbner ældre videoarkiver i Fotos på macOS Mojave (macOS 10.14), får du muligvis vist fejlmeddelelsen: "Kan ikke afspille video. Fotos kan ikke afspille denne video. Vil du prøve at åbne den i QuickTime Player?"

Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konvertere videoarkivet. Hvis du ikke konverterer dine arkiver på forhånd, kan de ikke konverteres eller bruges i fremtidige versioner af macOS.

Sådan konverterer du mediearkiver i QuickTime Player

1. Åbn afsnittet Album i indholdsoversigten i Fotos.

2. Klik på Videoer i albummet Medietyper.

3. Klik på en video i albummet for at afspille det. Hvis arkivet er inkompatibelt, og du er nødt til at konvertere det, bliver du bedt om at åbne arkivet i QuickTime Player.

4. Klik på OK.

5. Vent, mens QuickTime konverterer arkivet.

6. Klik på Arkiver, så arkivet arkiveres på dit skrivebord.

7. Klik på Erstat, når du bliver bedt om det. Dette erstatter det inkompatible arkiv.

8. Find det nye arkiv på dit skrivebord, og træk det ind i vinduet Fotos.