Brug af LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7" til din Mac eller iPad Pro

Læs mere om LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7", og hvordan du bruger den sammen med din Mac eller iPad Pro.

Om LG UltraFine 4K-skærmen

LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7" har en opløsning på 3840 x 2160, et bredt P3-farveområde, en lysstyrke på 500 nits og indbyggede stereohøjttalere. Integrationen med macOS gør det muligt at styre skærmens lyd- og lysstyrke uden at skulle bruge de fysiske knapper på skærmen.

Hvis du tilslutter skærmen med Thunderbolt 3-kablet (USB-C) thunderbolt 3-logoet (medfølger), understøtter den op til 85 W strøm til din MacBook Pro eller MacBook Air. Skærmen har to Thunderbolt 3-porte (USB-C), og du kan bruge en af dem til at tilslutte endnu en 4K-skærm.

Hvis du tilslutter skærmen med et enkelt USB-C-kabel USB-logoet (medfølger), understøtter den op til 85 W strøm til din MacBook eller iPad Pro. Skærmen har tre USB-C-porte og to Thunderbolt 3-porte (USB-C), der fungerer som USB-C-porte (downstream) på 5 Gbps, hvilket giver mulighed for tilslutning og strømforsyning af kompatible enheder og tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 4K-skærmene kræver en Mac med en USB-C-port eller Thunderbolt 3-port (USB-C), der kører macOS Mojave 10.14.5 eller nyere, eller en iPad Pro med en USB-C-port.

LG UltraFine 4K-skærmene understøtter en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz på følgende enheder:

Læs mere om, hvordan du tilpasser skærmens opløsning.

Sådan gør du, hvis der er problemer med at tilslutte skærmen

• Få hjælp til videoproblemer, hvis der stadig ikke vises billeder, når du bruger det korrekte kabel.
  • Hvis LG UltraFine 4K-skærmen ikke tænder, eller hvis du ikke får vist et billede efter at have fulgt vejledningen i artiklen ovenfor, skal du kontakte LG for at få hjælp til din skærm.
  • Du kan downloade brugervejledningen til LG UltraFine 4K-skærmen på LG's supportside.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.