Indstilling af Apple TV (3. generation)

Følg disse trin for at indstille dit Apple TV.

Tilslut strøm og tv

Sæt strømkablet i dit Apple TV, og slut det til en stikkontakt. Slut derefter dit Apple TV til dit tv med et HDMI-kabel.

Tænd for dit tv, og vælg indgangen

Tænd for dit tv, og klik på en vilkårlig knap på din Apple Remote for at se indstillingsskærmen. Hvis indstillingsskærmen ikke vises, skal du kontrollere, at du har valgt den HDMI-indgang, som dit Apple TV er tilsluttet.

Vælg sprog, og opret forbindelse til Wi-Fi-netværk

Brug fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, til at vælge sprog, og opret forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem. Hvis du vil oprette forbindelse til internettet med Ethernet, skal du slutte dit Apple TV til routeren med et Ethernet-kabel.

Vent derefter på, at dit Apple TV færdiggør indstillingen. Når indstillingen er fuldført, får du vist hjemmeskærmen.

Skift indstillinger, og søg efter opdateringer

Gå til Indstillinger på dit Apple TV for at skjule apps på hjemmeskærmen, ændre indstillingerne for AirPlay og søge efter nye softwareopdateringer.

Hvis du vil købe eller leje film i iTunes Store eller Apple TV App, skal du gå til Indstillinger > iTunes Store og logge på med dit Apple-id.

Du kan også logge på iCloud for at se dine iCloud-fotos og bruge Familiedeling på dit Apple TV. Gå til Indstillinger > iCloud, og log på med dit Apple-id.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har indstillet tofaktorgodkendelse til dit Apple-id og bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode.

Har du brug for hjælp?

Find dit problem herunder, og læs, hvad du skal foretage dig.

Hvis dit Apple TV ikke tænder

Sørg for, at dit Apple TV er tilsluttet en strømkilde, og kontroller, at HDMI-kablet er tilsluttet dit Apple TV og dit tv og sidder godt fast. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis dit Apple TV stadig ikke vil tænde, vise billeder eller afspille lyd.

Hvis du bliver bedt om en bekræftelseskode

Hvis du har tofaktorgodkendelse slået til for dit Apple-id, bliver du muligvis bedt om at indtaste din sekscifrede bekræftelseskode, når du logger på dit Apple TV med dit Apple-id. Få din bekræftelseskode fra en godkendt enhed med iOS 9 eller en nyere version eller OS X El Capitan eller en nyere version, eller få den sendt til et godkendt telefonnummer. Indtast derefter den sekscifrede bekræftelseskode på dit Apple TV.

Hvis du ikke kan bruge fjernbetjeningen

Du skal muligvis udskifte batteriet i fjernbetjeningen. Hvis du har købt et Apple TV fra nogen, og der ikke fulgte en fjernbetjening med, skal du købe en Apple Remote (aluminum) for at indstille dit Apple TV.