Tilgængelighedsfunktioner for hørelse i iOS

Få mere at vide om nogle af de effektive funktioner, som Apple har bygget ind i iPhone, iPad og iPod touch for at hjælpe folk, der er døve, har begrænset hørelse eller har særlige hørebehov.

iOS-enheder er fyldt med tilgængelighedsfunktioner som disse, som kan hjælpe folk, der er døve, har begrænset hørelse eller har særlige hørebehov, med at bruge deres enheder:

En iPhone-skærm, der viser en mand, som bruger tegnsprog i et FaceTime-videoopkald.

Høreapparater

Du kan høre telefonopkald og andre lyde mere tydeligt på din iPhone, iPad eller iPod touch med Made for iPhone-høreapparater. Når du har dannet par med dit høreapparat, kan du bruge det med din iOS-enhed.

Indstil dit Made for iPhone-høreapparat

Lyt direkte

Du kan bruge Lyt direkte, en funktion, der forvandler din iPhone, iPad eller iPod touch til en ekstern mikrofon, der sender lyde fra dine omgivelser til dine Made for iPhone-høreapparater eller dine AirPods.

Brug din enhed som en mikrofon med Lyt direkte

Visual alerts (Visuelle advarsler)

LED-blinket på din iPhone eller iPad Pro kan blinke, når din enhed er låst, og du modtager en notifikation. Dette kan være nyttigt, hvis du ikke vil gå glip af en notifikation, mens din enhed er låst.

Slå visuelle advarsler til

RTT-opkald

Med RTT-telefonopkald (real-time text) afsendes en besked, mens du skriver den. Der arkiveres udskrifter i opkaldshistorikken på appen Telefon, og du kan opgradere et almindeligt opkald til RTT.

Kom godt i gang med RTT-opkald

FaceTime-videoopkald

Alle iOS-enheder leveres med FaceTime, så du kan foretage videoopkald med andre iOS-brugere, uanset hvor de befinder sig. Og FaceTimes videoer af høj kvalitet og med høje billedfrekvenser er ideelle til at kommunikere på tegnsprog.

Foretag videoopkald med FaceTime

Video subtitles (Undertekster til videoer)

Noget videoindhold fra iTunes Store omfatter alternative lydsprog eller andre tilgængelighedsfunktioner som closed captions (CC) og undertekster til døve og hørehæmmede (TH).

Se videoer med CC eller TH

Tilpasning af hovedtelefoner

Brug Tilpasning af hovedtelefoner til at tilpasse indstillingerne for hovedtelefonlyd for at forstærke bløde lyde og justere bestemte frekvenser efter dine hørebehov. Du kan også bruge dine audiogramdata fra appen Sundhed til at tilpasse lydindstillinger.

Tilpas hovedtelefonens lydniveauer