Få LED-blinkadvarsler på din iPhone eller iPad Pro

LED-blitzen på din iPhone eller iPad Pro kan blinke, når din enhed er låst, og du modtager en meddelelse. Dette kan være nyttigt, hvis du ikke vil gå glip af en meddelelse, mens din enhed er låst og på lydløs.

Sådan slår du LED-blink til advarsler til

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed, og vælg derefter Lyd/visuel.
  2. Slå LED-blink til advarsler til.
  3. Slå Blitz ved lydløs til, hvis du kun vil have LED-blink til advarsler, når iPhone eller iPad Pro* er på lydløs.

LED-blink til advarsler virker kun, når enheden er låst.

* LED-blink til advarsler fås til iPad Pro-modeller introduceret i 2016 eller nyere.