Om iWork ’09-kompatibilitet i macOS

Læs mere om kommende ændringer af macOS og om, hvordan du opdaterer dine iWork-apps.

Som en del af den kommende overgang til 64-bit-teknologi i macOS, får du muligvis vist en advarsel, når du åbner iWork ’09-versionerne af Pages, Numbers og Keynote, om at appsene fra og med macOS Catalina 10.15 ikke vil være kompatible med fremtidige versioner af macOS.

Opdater til de nyeste versioner af Pages, Numbers og Keynote, hvis du fortsat vil bruge iWork-dokumenter i macOS Catalina. De nyere versioner af iWork til Mac kan åbne alle dokumenter, der er oprettet i tidligere versioner af iWork. Når du åbner ældre iWork-arkiver i nyere versioner af Pages, Numbers og Keynote, får du besked, hvis der er ændringer af dit dokument.

Opdatering af apps

I macOS High Sierra og nyere versioner kan du downloade de nyeste versioner af Pages, Numbers og Keynote: