Om iWork ’09-kompatibilitet i macOS

Læs mere om ændringerne i macOS og om, hvordan du opdaterer dine iWork-apps.

I forbindelse med overgangen til 64-bit-teknologi i macOS får du muligvis vist en advarsel, når du åbner iWork ’09-versionerne af Pages, Numbers og Keynote, om, at appsene fra og med macOS Catalina 10.15 ikke vil være kompatible med fremtidige versioner af macOS.

Opdater til de nyeste versioner af Pages, Numbers og Keynote, hvis du fortsat vil bruge iWork-dokumenter i macOS Catalina. De nyere versioner af iWork til Mac kan åbne alle dokumenter, der er oprettet i tidligere versioner af iWork. Når du åbner ældre iWork-arkiver i nyere versioner af Pages, Numbers og Keynote, får du besked, hvis der er ændringer af dit dokument.

Opdatering af apps

I macOS Mojave eller nyere kan du downloade de nyeste versioner af Pages, Numbers og Keynote:

Fjern ældre programmer

Hvis du har opgraderet til macOS Catalina 10.15 eller nyere og downloadet de seneste versioner af Pages, Numbers og Keynote, kan du fjerne de ældre versioner:

1. Klik på Finder, og vælg derefter Gå > Programmer.
  2. Vælg mappen iWork ’09, og vælg derefter Arkiv > Flyt til papirkurv.
  3. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om den, og klik på OK.