Støj-meddelelser på Apple Watch

Med appen Støj kan du slå Støj-meddelelser til for at advare dig, når dit Apple Watch identificerer lydniveauer i dine omgivelser, der kan påvirke din hørelse.

Sådan fungerer Støj-meddelelser

Apple Watch måler med jævne mellemrum lydniveauerne i løbet af dagen, når du har dit ur på. Det bruger mikrofonen til dette, men det hverken optager eller gemmer nogen lyde. Hvis det gennemsnitlige lydniveau over tre minutter når eller overskrider en angivet decibeltærskel, kan dit Apple Watch give dig besked.

Disse meddelelser er kun tilgængelige med watchOS 6 på Apple Watch Series 4 eller nyere.

Sådan slår du Støj-meddelelser til

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur og derefter på Støj.
  3. Tryk på Støjtærskel, og vælg derefter et decibelniveau.

Du kan også justere meddelelser direkte på dit Apple Watch. Gå til Indstillinger > Støj.

Sådan slår du Støj-meddelelser fra

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur og derefter på Støj.
  3. Tryk på Støjtærskel og derefter på Fra.

Du kan også justere meddelelser direkte på dit Apple Watch. Gå til Indstillinger > Støj.

Sådan måler du lydniveauerne omkring dig

Når du har indstillet appen Støj, kan du åbne appen for at måle lydniveauerne omkring dig eller tilføje en komplikation med Støj til urskiven, så du hurtigt kan se disse oplysninger.

Du kan også kontrollere Omgivende lydniveauer og Støj-meddelelser i kategorien Hørelse i appen Sundhed på din iPhone. Læs mere om at indstille og bruge appen Sundhed.

Hvis du vil slå Støj-meddelelser helt fra, skal du deaktivere Målinger af omgivende lyd.

Dette bør du vide

• Lydniveauer måles i A-vægtede decibel.
  • Længerevarende udsættelse for lyd under 80 decibel burde ikke påvirke din hørelse. Lyd, der måles på dette niveau, vises som OK i appen.
  • Gentaget, længerevarende udsættelse for lyd over 80 decibel kan føre til permanente skader. Overvej at bruge høreværn eller at bevæge dig til et roligere område. Lyd, der måles på dette niveau, vises som Højt i appen.
    • 80 decibel: Omkring 5 timer og 30 minutter om dagen på dette niveau kan medføre midlertidige høreskader. Den ugentlige grænse på dette niveau er 40 timer.
    • 85 decibel: Omkring 1 time og 45 minutter om dagen på dette niveau kan medføre midlertidige høreskader. Den ugentlige grænse på dette niveau er 12 timer og 30 minutter.
    • 90 decibel: Omkring 30 minutter om dagen på dette niveau kan medføre midlertidige høreskader. Den ugentlige grænse på dette niveau er 4 timer.
    • 95 decibel: Bare 10 minutter om dagen på dette niveau kan medføre midlertidige høreskader. Den ugentlige grænse på dette niveau er omkring 1 time og 15 minutter.
    • 100 decibel: Selv nogle få minutter om dagen på dette niveau kan medføre midlertidige høreskader. Den ugentlige grænse på dette niveau er omkring 20 minutter.
  • Vand og vind kan påvirke lydniveauernes nøjagtighed. Overvej at bruge Undervandslås, når du laver vandbaserede aktiviteter.
  • Målingerne indstilles, når Apple Watch er i Undervandslås, eller når mikrofonen eller højtaleren er i brug.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.