Brug af dine reparerede eller udskiftede Powerbeats Pro-øretelefoner.

Sådan bruger du dine reparerede eller udskiftede Powerbeats Pro-øretelefoner.

Indstilling af dine udskiftede Powerbeats Pro

1. Sæt begge Powerbeats Pro-øretelefoner i opladningsetuiet. Lad låget være åbent.
  2. Kontroller LED-statusindikatoren på etuiets forside. Den skal blinke rødt.
  3. Tryk på systemknappen på indersiden af etuiet, og hold den inde i fem sekunder. Statusindikatoren bør blinke hvidt. Hvis den stadig blinker rødt, skal du slutte etuiet til en strømforsyning, lukke låget og vente tyve minutter.
  4. Sådan parrer du dine Powerbeats Pro med din enhed.

Dan par med iPhone

1. Hold Powerbeats Pro tæt ved din oplåste iPhone, mens dine øretelefoner stadigvæk sidder i etuiet og låget er åbent. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Dan par med en anden enhed

1. Kontroller, at du har aktiveret Bluetooth på din enhed.
  2. Tryk på systemknappen på dine Powerbeats Pro, og hold den inde, indtil LED-indikatoren blinker, mens dine øretelefoner stadigvæk sidder i etuiet og låget er åbent.
  3. Åbn Bluetooth-menuen på din enhed. På din Mac skal du f.eks. vælge Apple-menuen () > Systemindstillinger og derefter klikke på Bluetooth.
  4. Tryk eller klik på dine Powerbeats Pro på listen over synlige Bluetooth-enheder.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc. og er registreret i USA og andre lande. Beats, Beats by Dr. Dre og cirkel b-logoet er varemærker/servicemærker tilhørende Beats, et Apple-datterselskab.