Sådan justerer du Siri-lydstyrke

Du kan justere, hvor højt – eller lavt – Siri taler på din iPhone, dit Apple Watch, din HomePod eller Mac.

Justering af Siri-lydstyrke på iPhone

Når Siri taler, skal du trykke på lydstyrkeknapperne på siden af din iPhone.

Hvis du bruger hovedtelefoner, skal du justere lydstyrken fra din iPhone.

Justering af Siri-lydstyrke på Apple Watch

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Siri.
  3. Rul ned til Stemmelydstyrke – Højtaler.
  4. Tryk på lydstyrkeknapperne. Eller tryk på mærket, og drej Digital Crown.

Justering af Siri-lydstyrke på Mac

Når Siri taler, skal du trykke på lydstyrkeknappen  på menulinjen og derefter trække i mærket for at justere lydstyrken.

Hvis du bruger hovedtelefoner, skal du justere lydstyrken fra din Mac.

Om Siri-lydstyrke på HomePod

Siri justerer automatisk lydstyrken på din HomePod baseret på støjniveauet i rummet. Når Siri ikke snakker, kan du trykke på - eller + oven på din HomePod for at ændre lydstyrken.