Sådan justerer du Siri-lydstyrke

Juster, hvor højt eller lavt Siri taler på din iPhone, dit Apple Watch, din Mac eller din HomePod.

iOS-skærmbillede med lydstyrkemærket og Siri, der fortæller, at medier afspilles højere.

Juster Siri-lydstyrken på din iPhone

Du kan bede Siri om at justere dine indstillinger for lydstyrken. Du skal blot sige "Hej Siri, tal højere" eller "Hej Siri, tal lavere".

Hvis du vil ændre lydstyrken, når Siri taler, eller når du bruger hovedtelefoner, skal du trykke på lydstyrkeknapperne på siden af din iPhone.

Hvis du ikke kan høre Siri, skal du muligvis slå funktionen Ring til

watchOS-skærmbillede af Stemmelydstyrke – Højttaler

Juster Siri-lydstyrken på dit Apple Watch

Løft håndleddet, og tal ind i dit Apple Watch. Du skal blot sige "Hej Siri, tal højere" eller "Hej Siri, tal lavere".

Du kan også justere lydstyrken i Indstillinger:

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Siri.
  3. Rul ned til Stemmelydstyrke – Højtaler.
  4. Tryk på lydstyrkeknapperne. Eller tryk på mærket, og drej Digital Crown.

macOS-skærmbillede af lydstyrkemenuen på Mac.

Juster Siri-lydstyrken på din Mac

Når Siri taler, skal du klikke på lydstyrkeknappen  på menulinjen og derefter trække i mærket for at justere lydstyrken. Du kan også bruge lydstyrketasterne på dit tastatur:

Hvis du bruger hovedtelefoner, skal du justere lydstyrken fra din Mac.

Juster Siri-lydstyrken på din HomePod

Du kan bede Siri om at tale højere eller lavere eller indstille en bestemt lydstyrke. Sig "Hej Siri", og derefter kan du f.eks. sige:

• "Tal højere."
  • "Tal altid lavere."
  • "Indstil lydstyrken til tres procent."

HomePod justerer automatisk Siris svarlydstyrke baseret på støjniveauet i rummet, din afstand til din HomePod, og hvor højt du taler til Siri. Du kan slå automatisk lydstyrke til eller fra ved at sige "Hej Siri, tænd for automatisk Siri-lydstyrke" eller "Hej Siri, sluk for automatisk Siri-lydstyrke".