Afslut indstillingen af din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du flytter dit indhold til en ny iOS-enhed, kan du være nødt til at gennemføre nogle få trin, før du kan færdiggøre processen.

Kontroller indstillingerne for Mail, Kontakter og Kalender

No alt supplied for Image

Mail: Start appen Mail, og vent på, at din e-mail overføres til din enhed. Angiv adgangskoden til din e-mail igen, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har brug for at oprette din e-mail, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

No alt supplied for Image

Kontakter: Åbn appen Kontakter, og kontroller, at dine kontakter er blevet overført. Hvis du mangler nogen kontakter, kan du læse mere om, hvordan du opretter og administrerer dine kontakter.

No alt supplied for Image

Kalender: Åbn appen Kalender, og kontroller, at dine kalenderbegivenheder er blevet overført. Du kan også bruge iCloud til at holde din kalender opdateret.

Slå Notifikationer til for dine apps

Du skal muligvis åbne nogle af dine apps for at slå notifikationerne til for de pågældende apps. Åbn hver app, og tryk på Tillad notifikationer, hvis du bliver bedt om det. Når du bruger nogle apps, skal du muligvis aktivere Notifikationer i Indstillinger > Notifikationer. Læs mere om notifikationer.

Download indhold, og gendan køb i appen

Du skal muligvis downloade indholdet igen, f.eks. musik, film, tv-udsendelser eller podcasts, som du havde på din tidligere enhed. Du skal gøre følgende:

Par med Bluetooth-tilbehør

Når du har oprettet din nye iOS-enhed, skal du danne par med dit Bluetooth-tilbehør, som hovedtelefoner og højtalere, og slutte enheden til din bilradio. På en iOS-enhed:

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.

2. Indstil tilbehøret, så det er synligt, og vent på, at det vises på din iOS-enhed.

3. Tryk på tilbehørets navn for at danne par. Du skal muligvis indtaste en pinkode eller adgangskode. Læs mere om pardannelse med Bluetooth-tilbehør.

Læs mere om, hvordan du danner par med dine AirPods.

Føj dine kort til Apple Pay

Du kan bruge Apple Pay, så snart du har tilføjet dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort i Wallet. Husk at tilføje dine kort på alle enheder, du vil bruge til Apple Pay. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.

2. Tilføj dit kort, og vent på, at din bank bekræfter dine oplysninger. Hvis din bank har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem.

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Apple Pay.

Administrer abonnementer

Nogle apps og tjenester tilbyder abonnementer for at få adgang til deres indhold. Disse abonnementer bliver automatisk fornyet, indtil du vælger at annullere abonnementet. Hvis du har abonnementer, kan du læse mere om, hvordan du får vist, ændrer eller annullerer dem.