Afslut indstillingen af din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du flytter dit indhold til en ny iOS-enhed, kan du være nødt til at gennemføre nogle få trin, før du kan færdiggøre processen.

Sådan kontrollerer du indstillingerne for Mail, Kontakter og Kalender

Når du skifter til en ny iOS-enhed, kan du være nødt til at indtaste din adgangskode til Mail, Kontakter og Kalender igen. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på hver konto.
  3. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Når du har indtastet din adgangskode, skal du muligvis kontrollere nogle andre ting:

Mail: Start appen Mail, og vent på, at din e-mail overføres til din enhed. Angiv adgangskoden til din e-mail igen, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har brug for at oprette din e-mail, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Kontakter: Åbn appen Kontakter, og kontroller, at dine kontakter er blevet overført. Hvis du mangler nogen kontakter, kan du læse mere om, hvordan du opretter og administrerer dine Kontakter.

Kalender: Åbn appen Kalender, og kontroller, at dine kalenderbegivenheder er blevet overført. Du kan også bruge iCloud til at holde din Kalender opdateret.

Sådan aktiver du Meddelelser for dine apps

Du skal muligvis åbne nogle af dine apps for at aktivere meddelelser for de pågældende apps. Åbn hver app, og tryk på Tillad meddelelser, hvis du bliver bedt om det. Når du bruger nogle apps, skal du muligvis aktivere Meddelelser i Indstillinger > Meddelelser. Læs mere om Meddelelser.

Sådan downloader du indhold, og gendanner køb i appen

Du skal muligvis downloade indholdet , f.eks. musik, film, tv-udsendelser eller podcasts, som du havde på din tidligere enhed igen. Du skal gøre følgende:

Sådan parrer du med Bluetooth-tilbehør

Når du har oprettet din nye iOS-enhed, skal du danne par med dit Bluetooth-tilbehør, som hovedtelefoner og højtalere, og slutte enheden til din bilradio. På en iOS-enhed:

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.
  2. Indstil tilbehøret, så det er synligt, og vent på, at det vises på din iOS-enhed.
  3. Tryk på tilbehørets navn for at danne par. Du skal muligvis indtaste en pinkode eller adgangskode. Læs mere om pardannelse med Bluetooth-tilbehør.

Læs mere om, hvordan du danner par med dine AirPods.

Sådan føjer du dine kort til Apple Pay

Du kan bruge Apple Pay, så snart du har tilføjet dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort i Wallet. Husk at tilføje dine kort på alle enheder, du vil bruge til Apple Pay. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tilføj dit kort, og vent på, at din bank bekræfter dine oplysninger. Hvis din bank har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem.

Læs mere om, hvordan du opretter og bruger Apple Pay.

Sådan administrerer du abonnementer

Nogle apps og tjenester tilbyder abonnementer for at få adgang til deres indhold. Disse abonnementer bliver automatisk fornyet, indtil du vælger at annullere abonnementet. Hvis du har abonnementer, kan du læse mere om, hvordan du får vist, ændrer eller annullerer dem.