Hvis du logger på din Mac med adgangskoden til dit Apple-id

Hvis du logger på din Mac med dit Apple-id og iCloud, skal du oprette en ny, separat adgangskode til din Mac, før du indstiller tofaktorgodkendelse.

Hvis du logger på din Mac med dit Apple-id og iCloud, skal du oprette en ny, separat adgangskode til din Mac, før du indstiller tofaktorgodkendelse. Du kan indstille tofaktorgodkendelse, når du har ændret den adgangskode, der bruges til at logge på din Mac.

Følg trinnene nedenfor for at ændre adgangskoden til at logge på din Mac. Hvis du er i tvivl, kan du også bruge trinnene til at finde ud af, om du logger på din Mac med dit Apple-id:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på Brugere & grupper.
  2. Klik på Låsesymbolet, og indtast derefter administratornavn og adgangskode.
  3. Vælg din brugerkonto på listen til venstre.
  4. Klik på Skift adgangskode.
    • Hvis du bliver bedt om at ændre din iCloud-adgangskode eller stoppe med at bruge din iCloud-adgangskode, skal du klikke på Brug separat adgangskode. Følg trinnene på skærmen for at oprette en ny adgangskode.
    • Hvis du ikke bliver bedt om at ændre din iCloud-adgangskode, bruger du ikke dit Apple-id til at logge ind. Du behøver ikke ændre din adgangskode.
  5. Du kan indstille tofaktorgodkendelse, når du har ændret din adgangskode.

Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du finde dit Apple-id