Find "i"-symbolet for at indstille dit Apple Watch

Når du indstiller dit Apple Watch, bliver du muligvis bedt om at trykke på "i"-symbolet. Læs mere om, hvad det betyder, og hvordan du finder det.

Sådan finder du "i"-symbolet

Du kan finde "i"-symbolet  nederst til højre på et Apple Watch, der ikke er parret. Tryk på "i"-symbolet for at se navnet på dit ur og parre det manuelt.

Beskeden

"i"-symbolet på et ikke-parret Apple Watch

Animationsskærm for parring, der viser knappen Info nederst til højre.

"i"-symbol på animationsskærmen for parring

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde "i"-symbolet

Hvis klokkeslæt, låseskærmen eller apps stadig vises på dit Apple Watch, er uret muligvis stadig parret med en iPhone. Før du kan parre det igen, skal du slette dit ur eller ophæve pardannelsen. Du kan ophæve pardannelsen enten på din iPhone eller på dit Apple Watch.

Sådan ophæver du pardannelse på iPhone

1. Tryk på appen Apple Watch på fanen Mit ur, og tryk derefter på uret øverst på skærmen.
  2. Tryk på "i"-symbolet ud for det ur, du vil ophæve pardannelsen for, og tryk derefter på Ophæv pardannelse med Apple Watch.
  3. Tryk igen for at bekræfte, og vent derefter på, at pardannelsen for uret ophæves.

Når dit Apple Watch har ophævet pardannelsen helt, kan du parre det igen

Sådan ophæver du pardannelsen på dit Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Generelt > Nulstil.
  2. Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger, og tryk igen for at bekræfte.
  3. Vent, indtil pardannelsen er ophævet for uret.

Når dit Apple Watch har ophævet pardannelsen helt, kan du parre det igen