Tegn med Noter på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan lave en tegning i appen Noter med din fingerspids.

Kom godt i gang

• Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  • Hvis du vil bruge de nyeste funktioner i Noter, skal du sørge for at opdatere dine tegninger, og du skal indstille Noter med iCloud eller have noter arkiveret på din enhed. Mange funktioner i Noter virker ikke med andre e-mailudbydere.

Opret tegninger

1. Tryk på  i en åben note.
  2. Vælg en farve og et tegneværktøj, f.eks. blyanten eller markøren .
  3. Tryk på OK.

Hvis du vil ændre noget på din tegning, skal du trykke på viskelæderet og derefter trykke på den del, du vil slette. Hvis du sletter noget ved en fejl, skal du trykke på symbolet Fortryd . Du kan også tilpasse dine linjers tykkelse og farvernes gennemsigtighed med tegneværktøjerne. Hvis du vil gøre tegneområdet større eller mindre, skal du trække i den gule linje øverst eller nederst på din tegning for at ændre områdets størrelse.

Når du har tegnet noget, kan du flytte det rundt. Tryk på værktøjet Lasso , tegn en cirkel om den tegning, du vil flytte, og træk den til det ønskede sted. Du kan også bruge Lasso til at kopiere og indsætte dele af din tegning.

Læs mere om, hvordan du bruger Apple Pencil til at tegne i Noter.

Flere muligheder med Noter