Tegn med Noter på din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug fingerspidsen til at oprette en tegning eller tilføje et skitsebilag i appen Noter.

Kom godt i gang

• Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret med den nyeste version af iOS.
  • Hvis du vil bruge de nyeste funktioner i Noter, skal du kontrollere, at du bruger Noter med iCloud eller har arkiveret noterne på din enhed. Mange funktioner i Noter virker ikke med andre e-mailudbydere.

Opret tegninger

1. Tryk på symbolet Pen i en note.
  2. Vælg en farve og et tegneværktøj. Du kan bruge en blyant, markør eller pen.
  3. Tryk på OK.

Hvis du vil ændre noget på din tegning, skal du trykke på viskelæderet og derefter trykke på den del, du vil slette. Hvis du sletter noget ved en fejl, skal du trykke på symbolet Fortryd. Du kan også tilpasse dine linjers tykkelse og farvernes gennemsigtighed med pennen, blyanten og markøren. Hvis du vil gøre dit tegneområde større eller mindre, skal du bare trække i den gule linje for at ændre størrelsen på området.

Når du har tegnet noget, kan du flytte det rundt. Tryk på værktøjet Lasso symbol for værktøjet Lasso, tegn en cirkel om den tegning, du vil flytte, og træk den til det ønskede sted.

Læs mere om, hvordan du bruger Apple Pencil til at tegne i Noter.

Opret et skitsebilag

1. Tryk på symbolet tilføj i en note.
  2. Tryk på Tilføj skitse.
  3. Vælg en farve og et tegneværktøj. Du kan bruge en blyant, markør eller pen.
  4. Tryk på OK.

Flere muligheder med Noter