Sådan nulstiller du dine AirPods og AirPods Pro

Du skal muligvis nulstille dine AirPods, hvis de ikke oplades, eller for at løse et andet problem.

1. Sæt dine AirPods i opladningsetuiet, og luk låget.
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Åbn låget på din opladningsetui.
  4. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch, og tryk på knappen Mere info  ud for dine AirPods. (Hvis du ikke kan se dine AirPods under Indstillinger > Bluetooth, skal du blot gå til næste trin.)
  5. Tryk på Glem denne enhed, og tryk igen for at bekræfte.
  6. Åbn låget, og hold indstillingsknappen bag på etuiet nede i ca. 15 sekunder, indtil statuslampen blinker gult og derefter hvidt.*
    Opladningsetuier til AirPods
  7. Tilslut dine AirPods igen: Med dine AirPods i opladningsetuiet og låget åbent skal du placere dine AirPods tæt på din iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på enhedens skærm.

AirPods kan tilknyttes ét Apple-id. Hvis du vil bruge AirPods (3. generation) eller AirPods Pro, som en anden har brugt, skal de først fjerne deres AirPods fra deres Apple-id.

* Når du nulstiller dine AirPods, nulstilles indstillingerne for dine AirPods også. Du kan ændre indstillingerne igen.