Nulstilling af AirPods

Du er muligvis nødt til at nulstille dine AirPods, hvis du ikke kan oprette forbindelse til dem, hvis de ikke kan oplades eller for at løse et andet problem.1

Læg dine AirPods ned i etuiet

Luk låget. Vent 30 sekunder, og åbn derefter låget.

Gå til Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > Bluetooth, og tryk på symbolet "i" ud for dine AirPods.2 Tryk derefter på Glem denne enhed, og tryk igen for at bekræfte.

Nulstilling af AirPods

Åbn låget, og tryk og hold nede på indstillingsknappen bag på etuiet i ca. 15 sekunder, indtil statuslampen blinker gult.

Opret forbindelse til dine AirPods igen

Åbn låget, og anbring dine AirPods tæt på enheden. Følg trinnene på enhedens skærm.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods på andre Bluetooth-enheder. Hvis du har problemer med at tilslutte en ny AirPod, kan du læse mere om, hvordan du får nye AirPods.

1. Når du nulstiller dine AirPods, nulstilles indstillinger for dine AirPods også. Du kan ændre indstillingerne igen.
  2. Hvis du ikke kan se dine AirPods under Indstillinger > Bluetooth, skal du blot gå til næste trin.