Nulstilling af AirPods

Du er muligvis nødt til at nulstille dine AirPods (1. eller 2. generation), hvis du ikke kan oprette forbindelse til dem, hvis de ikke kan oplades eller for at løse et andet problem.1 Disse trin bruges sammen med det trådløse opladningsetui og det almindelige Lightning-opladningsetui.

På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger

Gå til Indstillinger > Bluetooth, og tryk på symbolet "i" ud for dine AirPods.2 Tryk derefter på Glem denne enhed, og tryk igen for at bekræfte.

Læg dine AirPods ned i etuiet

Luk låget. Vent 30 sekunder, og åbn derefter låget.

Nulstil dine AirPods

Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde, indtil statusindikatoren blinker gult et par gange og derefter hvidt.

Opret forbindelse til dine AirPods igen

Placer dine AirPods tæt på enheden. Følg trinnene på enhedens skærm.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods på andre Bluetooth-enheder. Hvis du har problemer med at tilslutte en ny AirPod, kan du læse mere om nye AirPods.

1. Når du nulstiller dine AirPods, nulstilles indstillinger for dine AirPods også. Du kan ændre indstillingerne igen.
  2. Hvis du ikke kan se dine AirPods under Indstillinger > Bluetooth, skal du blot gå til næste trin.