Brug Universel udklipsholder til at kopiere indhold og indsætte det på andre af dine Apple-enheder

Med Universel udklipsholder kan du kopiere tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed og derefter indsætte indholdet på en anden Apple-enhed.

Sådan indstiller du Universel udklipsholder

Du kan bruge Universel udklipsholder med enhver Mac, iPhone, iPad eller iPod touch, der opfylder systemkravene til Kontinuitet. Funktionen kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

Sådan slår du Handoff til på dine enheder:

• På din Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt. Vælg "Tillad Handoff mellem denne Mac og dine iCloud-enheder".
  • På din iPhone, iPad og iPod touch: Gå til Indstillinger > Generelt > Handoff, og slå derefter Handoff til.

Sådan bruger du Universel udklipsholder

1. Kopiér tekst, billeder eller andet indhold på én enhed som normalt.
    Du kan også bruge Universel udklipsholder til at kopiere hele arkiver fra én Mac til en anden. Hver Mac kræver macOS High Sierra eller en nyere version.
  2. Indholdet tilføjes automatisk til udklipsholderen på dine enheder i nærheden. Der kan du finde det et lille stykke tid, eller indtil du erstatter det ved at kopiere noget andet fra en anden enhed.
  3. Indsæt indholdet på den anden enhed som normalt.