Brug Universel udklipsholder til at kopiere indhold og indsætte det på andre af dine Apple-enheder

Med Universel udklipsholder kan du kopiere tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed og derefter indsætte indholdet på en anden Apple-enhed.

Billedtekst mangler

Sådan indstiller du Universel udklipsholder

Brug Universel udklipsholder med enhver Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro, der opfylder Kontinuitet-systemkravene. Funktionen kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden, og den er konfigureret på følgende måde:

• Hver enhed er logget på med det samme Apple-id.

• Bluetooth og Wi-Fi er slået til på alle enheder.

• Handoff er slået til på alle enheder (det er slået til som standard):

• På iPhone/iPad: Gå til Indstillinger > Generelt > AirPlay & Handoff, og slå derefter Handoff til.

• På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Generelt i indholdsoversigten, og klik derefter på AirDrop & Handoff til højre. Aktiver "Tillad Handoff mellem denne Mac og dine iCloud-enheder".

• På Apple Vision Pro: Gå til Indstillinger > Generelt > Handoff, og slå Handoff til.

Sådan bruger du Universel udklipsholder

1. Kopier tekst, billeder, arkiver eller andet indhold på én enhed, som du plejer.

2. Indholdet tilføjes automatisk til udklipsholderen på dine enheder i nærheden. Der kan du finde det et lille stykke tid, eller indtil du erstatter det ved at kopiere noget andet fra en anden enhed.

3. Indsæt indholdet på den anden enhed som normalt.