Brug Handoff til at fortsætte en opgave fra én Apple-enhed på dine øvrige enheder

Med Handoff kan du begynde at arbejde på én enhed og derefter fortsætte, hvor du slap, ved at skifte til en anden enhed i nærheden.

Sådan indstiller du Handoff

Du kan bruge Handoff med enhver Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller ethvert Apple Watch, der opfylder systemkravene til Kontinuitet. Handoff kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

• Alle enheder er logget på iCloud med samme Apple-id.
    Hvis du vil se, hvilket Apple-id der bruges af Apple Watch, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone og derefter gå til Generelt > Apple-id.
  • Bluetooth er slået til på hver enhed.
  • Wi-Fi er slået til på hver enhed.
  • Handoff er slået til på hver enhed.

Sådan slår du Handoff til på dine enheder:

• På din Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt. Vælg "Tillad Handoff mellem denne Mac og dine iCloud-enheder".
  • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Generelt > Handoff, og slå derefter Handoff til.
  • På dit Apple Watch: Tryk på Generelt, og aktivér derefter Slå Handoff til i Apple Watch-appen på din iPhone.
    Apple Watch understøtter overførsel fra ur til iPhone eller fra ur til Mac via OS X Yosemite eller nyere.

Når du slår Handoff til, aktiveres Universel udklipsholder også automatisk.

Sådan bruger du Handoff

1. Åbn en app, der fungerer sammen med Handoff.
    Apps, der fungerer sammen med Handoff, omfatter Mail, Kort, Safari, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote og adskillige apps fra tredjepart.
  2. Brug appen til at starte en opgave, f.eks. skrive en mail eller et dokument.
  3. Fortsæt dit arbejde på en anden enhed:
    • Hvis du skifter til din Mac, skal du klikke på appens ikon i Dock:
    • Hvis du skifter til din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du åbne App Switcher, som du normalt gør, når du skifter mellem apps, og derefter trykke på appbanneret nederst på skærmen.