Brug Handoff til at fortsætte en opgave på dine andre enheder

Med Handoff kan du begynde at arbejde på en enhed og derefter skifte til en anden enhed i nærheden og fortsætte, hvor du slap.

iPhone og MacBook Air, der begge viser den samme igangværende e-mailbesked

Sådan indstiller du Handoff

Du kan bruge Handoff med enhver Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller ethvert Apple Watch, der opfylder systemkravene til Kontinuitet. Handoff kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

• Alle enheder er logget på iCloud med samme Apple-id.
    Hvis du vil se, hvilket Apple-id der bruges af Apple Watch, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone og derefter gå til Generelt > Apple-id.
  • Bluetooth er slået til på hver enhed.
  • Wi-Fi er slået til på hver enhed.
  • Handoff er slået til på hver enhed.

Sådan slår du Handoff til på dine enheder:

• På Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt. Vælg "Tillad Handoff mellem denne Mac og dine iCloud-enheder."
  • På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Generelt > AirPlay & Handoff, og slå derefter Handoff til.
  • På Apple Watch: Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Generelt, og vælg Slå Handoff til. (Apple Watch understøtter overførsel fra dit ur til din iPhone eller Mac).

Sådan bruger du Handoff

1. Åbn en app, der fungerer sammen med Handoff.
    Apps, der fungerer sammen med Handoff, omfatter Mail, Kort, Safari, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote og mange tredjepartsapps.
  2. Brug appen til at starte en opgave, f.eks. skrive en mail eller et dokument.
  3. Fortsæt på din anden enhed:
    • Hvis du skifter til din Mac, skal du klikke på appens Handoff-symbol i Dock:
      macOS-dock, der viser symbolet for appen Mail med mærket
    • Hvis du skifter til din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du åbne Appskifter, som du normalt gør, når du skifter mellem apps, og derefter trykke på appbanneret nederst på skærmen.
      iPhone, der viser skærmen Appskifter og et Mail-appbanner med teksten