Download af iCloud-fotos og -videoer

Med iCloud-fotos kan du hente en kopi af dine billeder og videoer på alle enheder.

Sådan downloader du indhold fra appen Fotos

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller en nyere version:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos.
  2. Vælg Hent og behold originaler.

På en Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller en nyere version*:

1. Åbn appen Fotos.
  2. Vælg Fotos > Indstillinger > iCloud > Hent originaler til denne Mac.

Husk, at når du sletter et billede fra iCloud-foto, slettes det fra iCloud og er ikke længere tilgængeligt på nogen enhed – selv hvis du har aktiveret Hent og behold originaler eller Hent originaler til denne Mac. Hvis du vælger at hente dine originaler, har det også betydning for lagringspladsen på din enhed, så det kan være en god idé at læse mere om at administrere din lagringsplads. Du kan også læse mere om at bruge AirDrop til at overføre indhold til en anden enhed.

* Hvis du bruger en pc, kan du indstille iCloud til Windows og hente dit indhold fra iCloud-fotos.

Sådan downloader du indhold fra iCloud.com

1. På iCloud.com: Klik på Fotos, og vælg et billede eller en video. Hold kommandotasten nede for at vælge flere billeder eller videoer.
  2. Klik på downloadsymbolet symbolet for iCloud-overførsel i vinduets øverste hjørne, og hold det nede. Vælg Uændret original, hvis du vil hente dit indhold, som det oprindeligt blev optaget eller importeret. Til JPEG- eller H.264-format – herunder redigeringer, også selvom det oprindeligt var i HEIF- eller HEVC-format – skal du vælge det mest kompatible.
  3. Klik på Hent.