Download af billeder og videoer fra iCloud

iCloud-fotos gør det muligt at downloade en kopi af dine billeder og videoer til enhver enhed.

Sådan downloades billeder og videoer fra iCloud.com

Følg disse trin, hvis du vil gemme kopier af dine billeder og videoer fra iCloud.com på din iPhone, iPad, iPod touch eller på din Mac eller pc.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Fotos på iCloud.com.

2. Tryk på Vælg, og tryk derefter på et billede eller en video. Du kan vælge flere billeder eller videoer ved at trykke på alle dem, du vil vælge. Du kan vælge hele biblioteket ved at trykke på Vælg alt.

3. Tryk på knappen MereNo alt supplied for Image .

4. Vælg Download, og tryk derefter på Download for at bekræfte.

Hvis dine billeder downloades som et ZIP-arkiv, kan du læse om, hvordan du dekomprimerer mappen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

På din Mac eller pc

1. Gå til iCloud.com, klik på Fotos, og vælg et billede eller en video. Tryk på Kommandotasten på din Mac, og hold den nede, eller tryk på Ctrl-tasten på din pc, og hold den nede for at vælge flere billeder eller videoer.

2. Klik og hold nede på downloadknappeniCloud-symbolet for download i øverste hjørne af vinduet. Hvis du vil downloade dit billede eller din video, som indholdet oprindeligt blev optaget eller importeret, skal du vælge Uændret original. Hvis du vælger JPEG- eller H.264-format – herunder redigeringer, også selvom det oprindeligt var i HEIF- eller HEVC-format – skal du vælge Mest kompatible.*

3. Klik på Download.

Hvis dine billeder downloades som et ZIP-arkiv, kan du læse om, hvordan du dekomprimerer mappen på din Mac eller din pc.

Dette sker, når du sletter billeder eller videoer

Husk, at når du sletter et billede fra iCloud-fotos, slettes det også fra iCloud og enhver anden enhed, hvor du er logget ind med samme Apple-id – også selvom du har slået Hent og behold originaler eller Hent originaler til denne Mac til. Hvis du vælger at downloade dine originaler, påvirker det også lagringspladsen på din enhed. Læs mere om, hvordan du administrerer enhedens lagringsplads. Du kan også læse mere om, hvordan du bruger AirDrop til at sende billeder og videoer til en anden enhed.

Sådan downloader du billeder og videoer fra appen Fotos

Følg disse trin, hvis du vil downloade en kopi af dine billeder og videoer i fuld størrelse fra appen Fotos på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller en nyere version eller iPadOS eller på din Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller en nyere version.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].

2. Tryk på iCloud, og tryk derefter på Fotos.

3. Vælg Hent og behold originaler.

På din Mac

1. Åbn appen Fotos.

2. Vælg Fotos > Indstillinger.

3. Vælg iCloud, og klik derefter på Hent originaler til denne Mac.

På din pc

Hvis du bruger en pc, kan du indstille iCloud til Windows og downloade en kopi af dine billeder og videoer fra iCloud-fotos.

Læs mere om, hvad der sker, når du sletter et billede fra iCloud-fotos.

Sådan downloades billeder og videoer fra Delte album

Du kan downloade kopier af billeder og videoer i Delte album til dit eget bibliotek. Læs mere om, hvordan du bruger Delte album.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.

2. Rul ned til Delte album, og vælg et album.

3. Tryk på billedet eller videoen, og tryk derefter på knappen DelNo alt supplied for Image.

4. Vælg Gem billede eller Gem video.

På din Mac

1. Åbn Fotos, og vælg derefter et Delt album i menuen til venstre.

2. Vælg et billede eller en video.

3. Ctrl-klik på et billede eller en video, og vælg derefter Importer.

På din pc

I iCloud til Windows 11.1:

1. Vælg menuen Start > iCloud Delte album.

2. Dobbeltklik på det delte album, du vil downloade billeder eller videoer fra.

3. Dobbeltklik på et billede eller en video, og kopier derefter billedet eller videoen til en anden mappe på din computer.

I iCloud til Windows 7.x:

1. Åbn Windows Stifinder.

2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.

3. Dobbeltklik på den delte mappe.

4. Dobbeltklik på det delte album, du vil downloade billeder eller videoer fra.

5. Dobbeltklik på et billede eller en video, og kopier derefter billedet eller videoen til en anden mappe på din computer.

Hvis du vil downloade hele albummet, skal du åbne Stifinder eller Windows Stifinder (Windows 7), åbne mappen Billeder og derefter åbne mappen iCloud-fotos. Kopier mappen Delte album til et andet sted på din computer.

Hvis du har brug for hjælp til at downloade dine billeder eller videoer