Adgang til og visning af iCloud-fotos på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-fotos kan du gennemse, søge i og dele alle billeder og videoer på enhver af dine enheder.

Alle dine billeder på alle dine enheder

iCloud-fotos fungerer problemfrit med appen Fotos, så du kan arkivere dine billeder og videoer sikkert i iCloud og opdatere dem på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV og iCloud.com. Lad os f.eks. sige, at du har en iPhone, iPad og Mac. Du kan tage et billede på din iPhone og se det samme billede på dine andre enheder samt på iCloud.com.

Sådan slår du iCloud-fotos til

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  2. Tryk på Fotos.
  3. Tryk om nødvendigt for at slå iCloud-fotos til.

Hvis du ikke kan slå iCloud-fotos til, er det muligvis nødvendigt at ændre din lagringsplan.

iPhone med iCloud-fotos aktiveret

Sådan får du adgang til iCloud-fotos

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på fanen Fotos for at se dine billeder.
  3. Tryk på fanen Album  for at se Mine album, Fælles album, Personer og steder, Medietyper og Andre album. Du kan også læse mere om indhold, du deler med andre.

Se dine nyligt slettede billeder:

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på fanen Album .
  3. Rul ned til Andre albummer, og tryk på Slettet for nylig.

Slettede billeder og videoer placeres i albummet Slettet for nylig, hvor de bliver liggende i 30 dage. Derefter er elementerne fjernet permanent fra alle dine enheder, der er indstillet til iCloud-fotos.

iPhone, der viser iCloud-lagringsplads

Sådan tjekker du din iCloud-lagringsplads

Du kan let se, hvor meget lagringsplads dine iCloud-fotos bruger:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iCloud > Administrer lagringsplads.
  3. Tryk på Skift aftale om lagringsplads for at lave ændringer.

Du kan også se , hvordan iCloud-fotos bruger din iCloud-lagringsplads.