Adgang til og visning af iCloud-fotos på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-fotos kan du gennemse, søge i og dele alle billeder og videoer på enhver af dine enheder.

iCloud-fotos holder alt opdateret

iCloud-fotos fungerer problemfrit med appen Fotos, så du kan arkivere dine billeder og videoer sikkert i iCloud og opdatere dem på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV og iCloud.com. Lad os f.eks. sige, at du har en iPhone, iPad og Mac. Du kan tage et billede af din niece med din iPhone, og hvis du så aktiverer iCloud-fotos på alle dine enheder, vises dette billede også i appen Fotos på din iPad og Mac.

På en Mac eller en pc kan du gå ind på iCloud.com for at få adgang til dine billeder og videoer.

Sådan tjekker du, om iCloud-fotos er slået til

Er du ikke sikker på, om iCloud-fotos er indstillet på din iPhone, iPad eller iPod touch? Sådan tjekker du det:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  2. Tryk på Fotos.
  3. Tryk om nødvendigt for at slå iCloud-fotos til.

Hvis du ikke kan slå iCloud-fotos til, er det muligvis nødvendigt at ændre din lagringsplan.

iPhone med iCloud-fotos aktiveret

Sådan får du adgang til iCloud-fotos

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på fanen Fotos for at se dine billeder.
  3. Tryk på fanen Album  for at se Mine album, Fælles album, Personer og steder, Medietyper og Andre album. Du kan også læse mere om indhold, du deler med andre.

iPhone, der viser iCloud-lagringsplads

Sådan tjekker du din iCloud-lagringsplads

Du kan let tjekke din lagringsplads i iCloud-fotos:

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iCloud > Administrer lagringsplads.
  3. Tryk på Skift aftale om lagringsplads for at lave ændringer.

Du kan også se , hvordan iCloud-fotos bruger din iCloud-lagringsplads.

Få mere ud af dine billeder