Brug af din reparerede eller erstattede iPhone

Oplysninger om brug af din reparerede eller erstattede iPhone.

1. Hvis din iPhone bruger et sim-kort, skal du indsætte sim-kortet i din iPhone.
  2. Gendan din iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.
  3. Find min iPhone bør som standard være slået til, men du kan tjekke, at Find min iPhone er slået til.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.