Gør din iPhone klar til brug efter service

Her er oplysninger om, hvordan du bruger din iPhone, efter at den har været til service.

1. Registrer serienummeret på din nye iPhone. Den del eller det produkt, der har været til service, er dækket af en servicegaranti på 90 dage eller den resterende del af den oprindelige garantiperiode for dit produkt eller din AppleCare-aftale, alt efter hvad der giver den længste dækning. Dit servicerede eller udskiftede produkt kan også være omfattet af forbrugerlovgivningen, hvor dette er relevant.

2. Oplad din iPhone.

3. Indsæt SIM-kortet i din iPhone, hvis din iPhone bruger et SIM-kort. Hvis din iPhone bruger et eSIM, skal du kontakte din udbyder af trådløse tjenester for at konfigurere dit nye eSIM.

4. Gendan din iPhone fra en iCloud-sikkerhedskopi eller fra en sikkerhedskopi på din computer.

5. Se listen over enheder for dit Apple-id for at kontrollere, om du er logget ind.

© 2024 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.