Sådan forlader du en gruppebesked på iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du slår lyden fra meddelelser fra en gruppebesked eller forlader samtalen i appen Beskeder.

sådan forlader du en samtale

Sådan forlader du en gruppebesked

Så længe der er tre andre i tråden, kan du til en hver tid forlade en gruppesamtale i appen Beskeder. Sådan gør du:

1. Gå til den gruppebesked, som du vil forlade.
  2. Tryk øverst i samtalen.
  3. Tryk på infosymbolet, og tryk derefter på Forlad denne samtale.

For at forlade en gruppebesked skal alle deltagere have iMessage. Hvis du ikke kan se muligheden for at forlade beskeden, betyder det at en eller flere brugere ikke anvender en enhed med iMessage. Du kan ikke fjerne dig selv fra disse gruppebeskeder, men du kan slå lyden fra samtalen.

Slå Skjul advarsler til

Sådan slår du lyden fra meddelelser om beskeder

For at slå lyden fra en gruppebesked skal du slå Skjul advarsler til:

1. Gå til gruppebeskeden.
  2. Tryk øverst i samtalen, og tryk derefter på infosymbol.
  3. Slå Skjul advarsler til.

Du kan også skubbe til venstre over gruppebeskeden og trykke på Skjul advarsler. Når Skjul advarsler er slået til, vises en halvmåne halvmåne  ved siden af samtalen.

Skjul advarsler stopper for meddelelser for en bestemt gruppe, ikke din enhed. Du modtager stadig alle andre beskeder og ser meddelelser på låst skærm. Læs mere om, hvordan du administrerer dine meddelelser.

Læs mere om Beskeder