Sådan finder du serienummeret på dine AirPods

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret på dine AirPods.

Find det i Indstillinger på iOS eller iPadOS

1. Med dine AirPods i ørerne og forbundet til din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Bluetooth. Du kan også gå til Indstillinger > [dine AirPods].1

2. Find dine AirPods på listen (f.eks. "Johns AirPods Pro").

3. Tryk på knappen Mere infoDer er ikke angivet et alternativ til billede ud for dine AirPods for at få vist serienummeret.2

Bluetooth-indstillinger på iPhone

Find det i Systemindstillinger på macOS

1. Med dine AirPods i ørerne og forbundet til din Mac skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Vælg dine AirPods (f.eks. "Johns AirPods Pro") for at se serienummeret.

Systemindstillinger på Mac

Find det trykt på din enhed

Du kan finde serienummeret trykt på dine AirPods eller opladningsetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, har dine AirPods og dit opladningsetui det samme serienummer. Du kan finde serienummeret på indersiden af låget på opladningsetuiet, det trådløse opladningsetui, MagSafe-opladningsetuiet, Lightning-opladningsetuiet til AirPods (3. generation) eller MagSafe-opladningsetuiet (Lightning eller USB-C) til AirPods Pro (2. generation).

AirPods-serienummer på opladningsetui og trådløst opladningsetui

AirPods Max

Hvis du har AirPods Max, kan du tage den venstre magnetiske ørepude af for at se serienummeret.

Serienummer under venstre ørepude

Find det på den originale emballage

Hvis du har den originale emballage, kan du finde serienummeret ved stregkoden. Du kan også finde serienummeret på originalproduktets kvittering eller faktura.

Serienummer på emballage

1. Hvis din enhed bruger en softwareversion, der er ældre end iOS 14 eller iPadOS 14, kan du finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Rul ned, indtil navnet på dine AirPods vises, og tryk derefter på navnet.

For AirPods (2. og 3. generation) og AirPods Pro (1. og 2. generation) gælder det, at hver enkelt AirPod har sit eget serienummer, der er trykt på selve AirPod-enheden. Hvis du har brug for at sende dine AirPods eller dit opladningsetui til service, skal du henvise til det primære serienummer, der er trykt på etuiets låg. Du behøver ikke oplyse serienumrene på dine AirPods.