Sådan finder du serienummeret på dine AirPods

Dine AirPods og dit opladningsetui har samme serienummer. Sådan finder du det.

Serienummeret * er på undersiden af låget:

Hvis dine AirPods er tilsluttet din iOS-enhed, kan du også finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om > AirPods:

Hvis du ikke har opladningsetuiet, men du har den originale emballage, kan du finde serienummeret ud for stregkoden. Du kan også finde serienummeret på originalproduktets kvittering eller faktura.

* Med AirPods (2. generation) har de enkelte AirPods også sit eget serienummer, der er trykt på selve AirPod'en. Hvis du har brug for at sende dine AirPods eller dit opladningsetui til service, skal du henvise til det primære serienummer, der er trykt på etuiets låg. Du behøver ikke oplyse serienumrene på dine AirPods.