Sådan finder du serienummeret på dine AirPods

Dine AirPods og dit opladningsetui har samme serienummer. Sådan finder du det.

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth.1
  2. Find dine AirPods på listen (f.eks. "Johns AirPods").
  3. Tryk på knappen info  ud for dine AirPods, så serienummeret vises.2

Serienummeret er også på undersiden af låget:

Hvis du ikke har opladningsetuiet, men du har den originale emballage, kan du finde serienummeret ud for stregkoden. Du kan også finde serienummeret på originalproduktets kvittering eller faktura.

1. Hvis din enhed anvender en softwareversion, der er ældre end iOS 14 eller iPadOS 14, kan du finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Rul ned, indtil navnet på dine AirPods vises, og tryk på navnet.

2. For AirPods (2. generation) og AirPods Pro har de enkelte AirPods også deres eget serienummer, der er trykt på selve AirPod'en. Hvis du har brug for at sende dine AirPods eller dit opladningsetui til service, skal du henvise til det primære serienummer, der er trykt på etuiets låg. Du behøver ikke oplyse serienumrene på dine AirPods.