Sådan finder du serienummeret på dine AirPods

Dine AirPods og dit opladningsetui har samme serienummer. Sådan finder du det.

Serienummeret er på undersiden af låget:

Hvis dine AirPods er tilsluttet din iOS-enhed, kan du også finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om > AirPods:

Hvis du ikke har opladningsetuiet, men du har den originale emballage, kan du finde serienummeret ud for stregkoden. Du kan også finde serienummeret på originalproduktets kvittering eller faktura.