Hvis lyden fra dine trådløse hovedtelefoner afbrydes eller er forvrænget

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden fra dine Bluetooth-hovedtelefoner, herunder AirPods og trådløse Beats-hovedtelefoner, afbrydes eller er forvrænget.

Få en bedre Bluetooth-forbindelse

Dine hovedtelefoner kommunikerer ved hjælp af Bluetooth, og et Bluetooth-signal kan forstyrres eller blive svagere i nogle situationer.

Hovedtelefonerne kan oftere miste forbindelsen, når du streamer lyd, end når du lytter til indhold, der er gemt på din enhed.* Mens du står i nærheden af din enhed, skal du prøve at lytte til musik eller andet lydindhold, der er gemt på din enhed – og ikke indhold, der streames – i dine hovedtelefoner. På en iOS- eller Android-enhed: Åbn appen Musik. På en Mac med macOS Catalina: Åbn programmet Musik. På en Mac med macOS Mojave eller tidligere Afspil derefter en sang, som ikke har knappen DownloadDownload-symbolet ved siden af sig. Du kan også trykke på knappen DownloadDownload-symbolet for at downloade sangen.

Hvis dine hovedtelefoner bevarer forbindelsen uden forvrængning under denne test, er her nogle ting, der muligvis kan hjælpe i andre situationer:

• Hold din iPhone eller anden enhed tæt på dig, så der ikke er nogen forhindringer såsom vægge eller gulve mellem dig og enheden.

• Gå om muligt hen til et andet sted – bevæg dig især væk fra steder med mange mennesker eller meget Wi-Fi-aktivitet, dårligt isolerede kabler, mikroovne og trådløse højttalere (eller sluk ovnen eller højttaleren).

Hvis forbindelsen til dine hovedtelefoner konstant afbrydes

Hvis du har testet dine hovedtelefoner som beskrevet ovenfor, og lyden alligevel bliver ved med at blive afbrudt eller blive slået til og fra, skal du ophæve pardannelsen og derefter gentage pardannelsen.

Ophæv pardannelsen

Ophæv pardannelse på en iPhone:

1. Tryk på Indstillinger > Bluetooth.

2. Find den enhed, du vil ophæve parringen med, og tryk på Info-knappenIngen alt leveret for billede.

3. Tryk på Glem denne enhed.

4. Genstart din iPhone.

Ophæv pardannelse på en enhed fra en anden producent end Apple:

1. Gå til indstillingerne for Bluetooth på den enhed, der ikke er fra Apple, og sørg for, at Bluetooth er slået til. På en Android-enhed skal du f.eks. gå til Indstillinger > Tilsluttede enheder > Tilslutningsindstillinger > Bluetooth.

2. Ophæv pardannelse for – eller glem – dine hovedtelefoner.

3. Genstart enheden, der er fra en anden producent end Apple.

Dan par med hovedtelefonerne igen

Dan par – eller opret forbindelse – med hovedtelefonerne igen. Find vejledningen for dine hovedtelefoner og den enhed, du vil danne par med:

Hvis dine hovedtelefoner bliver ved med at miste forbindelsen, skal du kontakte Apple-support.

* Din lydkilde, f.eks. en iPhone, en Mac eller en Windows-computer eller en Android-mobiltelefon