Sådan deler du Wi-Fi-adgangskoden fra iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du deler adgangskoden til Wi-Fi-netværket med venner og familie.

Før du begynder

• Slå Wi-Fi og Bluetooth til på begge enheder. Slå Internetdeling fra på begge enheder.
  • Sørg for, at dit Apple-id er tilføjet den anden persons Kontakter-app.
  • Hold den anden persons enhed inden for Bluetooth- og Wi-Fi-rækkevidde.
  • Sørg for, at begge enheder har den nyeste version af iOS eller iPadOS eller macOS High Sierra eller nyere.

Sådan deler du din Wi-Fi-adgangskode

1. Sørg for, at din enhed (den, der deler adgangskoden) er låst op og sluttet til Wi-Fi-netværket.
  2. Vælg Wi-Fi-netværket på den enhed, som du vil tilslutte.
  3. Tryk på Del adgangskode på din enhed, og tryk derefter på OK.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan dele din Wi-Fi-adgangskode, kan du følge disse trin og prøve igen efter hvert trin:

1. Hvis du ikke kan se indstillingsanimationen, skal du genstarte begge enheder og prøve igen.
  2. Hvis du stadig ikke kan dele Wi-Fi-adgangskoden, skal den anden person indtaste adgangskoden manuelt.