Sådan deler du Wi-Fi-adgangskoden fra iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du deler adgangskoden til Wi-Fi-netværket med venner og familie.

Før du begynder

• Slå Wi-Fi og Bluetooth til på begge enheder. Hvis en af jer har Internetdeling slået til, skal det slås fra.
  • Sørg for, at dit Apple-id er tilføjet den anden persons app Kontakter.
  • Hold den anden persons enhed inden for Bluetooth og Wi-Fi-afstand.

Sådan deler du Wi-Fi-adgangskoden

1. Sørg for, at din enhed (den, der deler adgangskoden) er låst op og sluttet til Wi-Fi-netværket.
  2. Vælg Wi-Fi på din ven eller dit familiemedlems enhed (den enhed, som du vil tilslutte).
  3. Tryk på Del adgangskode på din enhed, og tryk derefter på OK.

Få mere hjælp

• Deling af adgangskode fungerer kun med Apple-enheder med iOS 11 eller en nyere version og macOS High Sierra eller en nyere version.
  • Hvis du ikke kan se indstillingsanimationen, skal du prøve at genstarte begge enheder og prøve igen.
  • Hvis du stadig ikke kan dele Wi-Fi-adgangskoden, skal den anden person indtaste adgangskoden manuelt.