iPhone- og iPad-modeller, der understøtter Face ID, Animoji og Memoji

Læs mere om, hvilke iPhone- og iPad-modeller der understøtter brug af Face ID og oprettelse af Animoji og Memoji.

Face ID

Du kan bruge Face ID på følgende enheder:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11"

Animoji

Du kan oprette og sende Animoji i appen Beskeder på følgende enheder:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11"

Tidligere iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med den seneste version af iOS kan modtage Animoji i appen Beskeder, men de kan ikke oprette dem.

Memoji

Du kan oprette og sende Memoji i appen Beskeder på følgende enheder:

iPhone

iPad

• iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11"

Tidligere iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med den seneste version af iOS kan modtage Memoji i appen Beskeder, men de kan ikke oprette dem.